Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ej serio, ale Arabia nawet pozytywnie wypadla w drugim meczu wiec Polska razem z Panama najgorsze na turnieju ????
a ze Panama grala z pretendentami do mistrzostwa to chyba jednak maja handicap
Co ludzie tak tej Panamy się uczepili ???? ich tak wgl nie powinno być i wiadomo było jak to będzie wyglądać, szacunek za 1 gola na MŚ kibice się cieszyli jak ze zwycięstwo. Polska najgorzej.
Szczerze to nawet nie czuje jakiejś złości. Pokazali nam gdzie nasze miejsce i tyle. Nawałka pewnie będzie to samo mówił co po pierwszym meczu. Robus powie ze braklo agresji i szczescia bo co ma ta gwiazda topowa powiedziec. Ale zonka go pocieszy w hostelu. A w poniedziałek będzie kręcił reklamę podpasek.
Jesteśmy najgorzej przygotowana drużyna pod względem kondycyjnym. W ramach rozruchu całą ta wycieczka powinna wracać na piechotę do Polski.
Szczerze powiedziawszy czekałem na ten mundial nabuzowany cholernie,bo mimo wszystko nie mieliśmy jeszcze nigdy zawodników tej klasy grających w najlepszych klubach w Europie,ale całkowicie zeszło ze mnie ciśnienie po pierwszym meczu z Senegalem i na dzisiejszy mecz byłem nastawiony już tylko jakbym czekał na nieuniknione, na wykonanie wyroku. Kolumbia obnażyla to jak jesteśmy słabi. Jesteśmy tak myślę gdzieś na poziomie Czechów i Słowaków, raczej nie wyżej. Oczywiście mecz o honor jak zwykle wygramy tylko co dalej... To był mundial dla kilku napewno jedyny w życiu, A zastępców nie widać i pewnie wrócimy na swoje miejsce w szyku. Nie pastwilbym się tylko tak nad Lewym, bo co on może sam z przodu. To nie Kryśka że stworzy sobie sam sytuację.
Jacek laskowski z TVP 1 bardzo trafne miał spostrzeżenia... " Szkielet ekipy zawiódł "
Szkoda tylko że ten szkielet jakoś nie czuje się winnym porażki...