>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Ej serio, ale Arabia nawet pozytywnie wypadla w drugim meczu wiec Polska razem z Panama najgorsze na turnieju ????
a ze Panama grala z pretendentami do mistrzostwa to chyba jednak maja handicap
Co ludzie tak tej Panamy się uczepili ???? ich tak wgl nie powinno być i wiadomo było jak to będzie wyglądać, szacunek za 1 gola na MŚ kibice się cieszyli jak ze zwycięstwo. Polska najgorzej.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Szczerze to nawet nie czuje jakiejś złości. Pokazali nam gdzie nasze miejsce i tyle. Nawałka pewnie będzie to samo mówił co po pierwszym meczu. Robus powie ze braklo agresji i szczescia bo co ma ta gwiazda topowa powiedziec. Ale zonka go pocieszy w hostelu. A w poniedziałek będzie kręcił reklamę podpasek.
Jesteśmy najgorzej przygotowana drużyna pod względem kondycyjnym. W ramach rozruchu całą ta wycieczka powinna wracać na piechotę do Polski.

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Trzeba fryzjera zmienić i będzie dobrze ???? Już za cztery lata... jak ja lubię to śpiewać...

grabarz01 2,9K

grabarz01

Użytkownik
Szczerze powiedziawszy czekałem na ten mundial nabuzowany cholernie,bo mimo wszystko nie mieliśmy jeszcze nigdy zawodników tej klasy grających w najlepszych klubach w Europie,ale całkowicie zeszło ze mnie ciśnienie po pierwszym meczu z Senegalem i na dzisiejszy mecz byłem nastawiony już tylko jakbym czekał na nieuniknione, na wykonanie wyroku. Kolumbia obnażyla to jak jesteśmy słabi. Jesteśmy tak myślę gdzieś na poziomie Czechów i Słowaków, raczej nie wyżej. Oczywiście mecz o honor jak zwykle wygramy tylko co dalej... To był mundial dla kilku napewno jedyny w życiu, A zastępców nie widać i pewnie wrócimy na swoje miejsce w szyku. Nie pastwilbym się tylko tak nad Lewym, bo co on może sam z przodu. To nie Kryśka że stworzy sobie sam sytuację.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Jacek laskowski z TVP 1 bardzo trafne miał spostrzeżenia...
&quot; Szkielet ekipy zawiódł &quot;
Szkoda tylko że ten szkielet jakoś nie czuje się winnym porażki...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom