>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Co sądzisz o meczu Djokovic vs NIshikori?
dla mnie djoko powinien szybko poskładac kitajca, max set widzę dla japońca, miałem grać o7,5 przełamań w meczu po 2,15 ale odpuściłem ostatcznie
anderson - federer o10,5 @2,2 lekko

C 334

copper

Użytkownik
Co sądzisz o meczu Djokovic vs NIshikori?
A co tu debatować.Grać na Djoka tam gdzie krecz płacą,zdziwię sie jak skośny dogra ten mecz do końca.Pewnie jak zwykle po dwóch setach w plecy zacznie się krzywic i podziekuje.Bedą zwroty wiec jedyna opcja krecz płacony.W fortunie to chyba wiedzą bo pierwszy raz widziałem żeby były różne kursy na to zdarzenie..krecz zwrot 1,16,krecz brak zwrotu 1,14..

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Panowie, jestem na tym forum od początku, czyli gdzieś 2003, 2004. Dziś nadszedł wielki dzień, gdzie kończę po wielu latach obstawiać tenis ???? Wynik 1/31 trafionych w ostatnich 3 dniach mówi mi, że to już ten czas i że ta zabawa nie jest dla mnie ???? Tak źle nie było nigdy. Piłka, siatka, kosz, US sports, nawet ping pong, wszystko daje raz na czas zarobić, tylko nie tenis..Gwóźdź do trumny wielu z nas. Pani Mladenović z koleżanką utwierdziły mnie w przekonaniu, że to już ten czas.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Panowie co sadzicie o zagraniu ov 4.5 min do 2 polowy dzisiaj? albo o Maguire ze popelni ov 1.5 fauli jak tam on wyglada na trunieju z tymi faaulami, bo Mandz i Rebic ciezkie typy do upilnowania
ja tam poleciałem po najmniejszej linii oporu i wczoraj dałem +3.5 i dziś mi zamyka tripelka +3.5 , myślę że jeśli któraś drużyna będzie wygrywać to są jeszcze większe szanse na wejście, wiadomo będzie leżenie na murawie że coś boli itp. Wolałem zagrać mniejszą linię bo wolę spokojniej hehe ;) Tutaj dla przypomnienia jak to wyglądało w grupie i po wyjściu obu ekip ;)
Chorwacja
Nigeria 4
Argentyna 4
Islandia 4
Dania 3 (ale były karne)
Rosja 5 (karne)
Anglia
Tunezja 4
Panama 4
Belgia 3 (wiadomo co to był za mecz, nuda i można było dać - doliczonego)
Kolumbia 5 (karne)
Szwecja 5

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
anderson to jest jednak kopia berdycha, przychodzi ważniejszy mecz i od rozgrzewki kupa w gaciach, nagle zapomina podstaw tenisa ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Panowie, jestem na tym forum od początku, czyli gdzieś 2003, 2004. Dziś nadszedł wielki dzień, gdzie kończę po wielu latach obstawiać tenis ???? Wynik 1/31 trafionych w ostatnich 3 dniach mówi mi, że to już ten czas i że ta zabawa nie jest dla mnie ???? Tak źle nie było nigdy. Piłka, siatka, kosz, US sports, nawet ping pong, wszystko daje raz na czas zarobić, tylko nie tenis..Gwóźdź do trumny wielu z nas. Pani Mladenović z koleżanką utwierdziły mnie w przekonaniu, że to już ten czas.
Brawo!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom