>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Aj ten Ronaldo, sam nie wiem czy będę chciał go oglądać w barwach Juve. On i liga Włoska ?? Nie pasuje mi to jakoś no i już wiadomo na kim będą się skupiali patrząc na Juventus. Mam tylko nadzieję że Dybala zostanie w Turynie
Na wieczór gram sobie:
Belgia Awans @2,07 ⛔ ⛔
Legia wygra @1,72
@3,56 Fortuna
⛔ Swoją drogą Mbappe ma dopiero 19 lat a grał w Monaco, jest w PSG i ma szansę na MŚ w tak młodym wieku. No chłopak ma się z czego cieszyć

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Mpambe kartka zagrałem po 15, nie wiem czemu wszyscy byli po 5-9 a on tak dużo. Zagrałem z ciekawości a nóż coś się stanie :p, a tak po za tym to nic nie pisalem na temat tego meczu w analizach ale po przebiegu Mundialu mogliśmy się czegoś takiego spodziewać. Francuzi to najbardziej doświadczona drużyna na tym turnieju. Przy 1:0 nie było hura jak Japońcy, wystarczył Griezmann,który wszystko spowalniał i brał do boku piłkę. Powiem wam,że Brazylia zbyt nonszalancko podeszła do gry z Belgią. Ale tak to jużz Brazylią jest, muszą grać pięknie dla oka dlatego Belgowie mieli tak dużo przestrzeni.

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Skorzystałem na LVbecie z tego bonusu z mnożnikiem 100. Postawiłem za 2.9zł 4 spotkania, jak Anglia awansuje to mam do wyjęcia 1170zł i tu moje pytanie: czy oni obcinają wygraną do 1000zł? Są jakieś haczyki jeszcze, czy można to wypłacić?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom