>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
L 237

lookash

Użytkownik
To nie był przypadkiem gol samobójczy Fellainiego? Bo pokazywali jego jak się za głowę trzymał jakby to on strzelił.. bo miałem metoda 1.szej bramki jako samoboj ????

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
2.5 neymara otrzymal w skali za symulke. Hahahaha Laskowski mistrz

ciopa1994 120

ciopa1994

Użytkownik
To nie był przypadkiem gol samobójczy Fellainiego? Bo pokazywali jego jak się za głowę trzymał jakby to on strzelił.. bo miałem metoda 1.szej bramki jako samoboj ????
W powtórcę było widać że Umtiti strzelił.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Jakie to jest zenujace, ze Mistrz Kraju, ktory ma prawie 40 mln ludzi nie moze strzelic przez 45 min gola Cork City... no jakis zart.
Ten mecz sie pewnie skonczy 0:0

A 320

azael

Użytkownik
Jakie to jest zenujace, ze Mistrz Kraju, ktory ma prawie 40 mln ludzi nie moze strzelic przez 45 min gola Cork City... no jakis zart.
Tak samo żenujące jak żenujący jest to Mistrz

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Nie płacz. Taki Rangers i Celtic potrafili przegrywać odpowiednio z Luxemburgiem i Giblartarem i świat się nie zawalił

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Witsel bez kartki, wcześniej Dembele no i teraz to. Więcej sędziów z lig urugwajskich
No niezły absurd, Witsel wejście od tyłu w nogi bez kontaktu z piłką - brak kartki. Fellaini ewidentny faul taktyczny bez piłki - brak kartki. Faul na Hazardzie - sędzia nie widzi. Co to się robi na tych MŚ.

tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
De Bruyne dzisiaj najsłabszy na boisku. Niesamowite... zawodzi w chyba najważniejszym meczu w jego karierze.
W meczu belgia-panama pisalem że de brujne jest słaby to mnie wyśmiałeś :)
Rudzielec dostaje paraliżu u grze o coś wielkiego vide lm jako mc ???? ))

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom