>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Opinie specjalistów są takie, że Delpo gra jeden z lepszych meczy w tym sezonie. Być może siedzisz w złym miejscu.
Nie jestem specjalistą i nie mam zamiaru nim nigdy być, ale chciałbym posłuchać tych specjalistów. Daj namiary

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Fylkir vs Vikingur Islandia pilka, Fylkir over 1,5 gola. Kurs: 3,15 (Etoto) dobra spróbuje tak delikatnie bez szalenstw. Po 1 polowie gospodarze dostaja 0:3 teraz przerwa i licze ze powalcza o honor i cos ustrzela. W koncu u siebie potrafia.

Otrzymane punkty reputacji: +6
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Fylkir vs Vikingur Islandia pilka, Fylkir over 1,5 gola. Kurs: 3,15 (Etoto) dobra spróbuje tak delikatnie bez szalenstw. Po 1 polowie gospodarze dostaja 0:3 teraz przerwa i licze ze powalcza o honor i cos ustrzela. W koncu u siebie potrafia.
z ciekawości wbiłem na mecz trochę przed przerwą, wiesz gdzie oni grają ???? ?

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Kupon 15
Isner -1,5 seta @1,87✅
Monfils - Anderson o8,5 asa w 1 secie @1,72⛔
Van Uytvanck - Kasatkina u2,5 asa w 1 secie @1,7✅
Rodina - Williams u4,5 asa w 1 secie @1,8✅
Kontinen/Watson @1,59✅
AKO:13,77
Stawka: 200 zł
Wygrana: 2754 zł.

ehh, jeden mecz, a pierwotnie miałbyc over w 1 secie, co mnie podkusiło, kolejna::zoltakartka: dla mnie

Dodatkowe propozycje
Mertens/Schuurs @1,69⛔
Hlavackova/ Vasselin @1,96✅
Holandia u20 under55,5 @1,7⛔
Djokovic +6,5 asa @1,85✅
Nadal - Vesely o5,5 przełamań w meczu @1,85✅
mam nadzieję że ktoś skorzystał i wyszedł na tym lepiej.

Otrzymane punkty reputacji: +4
roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Polecam twitter i angielskich komentatorów. Poniżej masz dowody:
Stefan Ty mówisz poważnie czy żartujesz, bo już sam nie kminie tego. Simon przegrał dwa tie breaki tak jak mówiłeś, dzięki sobie. Delpo w dwóch setach nic dobrego nie zagrał, w środę jak Delpo będzie dalej tak grał jak dzisiaj to nie zdziwię się jak odpadnie. Amen.

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
z ciekawości wbiłem na mecz trochę przed przerwą, wiesz gdzie oni grają ???? ?
Na Islandii z tego co sie orientuje to grają właśnie w takim zamkniętych halach. Chociaz myślałem że to tylko w okresie zimy...no ale oni wlasciwie mają taką samą pogodę cały rok ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Na Islandii z tego co sie orientuje to grają właśnie w takim zamkniętych halach. Chociaz myślałem że to tylko w okresie zimy...no ale oni wlasciwie mają taką samą pogodę cały rok ????
sezon trwa tylko 5 miesięcy gdzieś czytałem ale tam ogólnie w Skandynawii mają fajne boiska ;) moje ulubione jest w Norwegii ale każdy już je widział zapewne ...
edit: aj aj aj Fylkir prawie brama było blisko teraz

B 6,9K

brajan82

Użytkownik
sezon trwa tylko 5 miesięcy gdzieś czytałem ale tam ogólnie w Skandynawii mają fajne boiska ;) moje ulubione jest w Norwegii ale każdy już je widział zapewne ...
edit: aj aj aj Fylkir prawie brama było blisko teraz
I masz gola. Dosłownie na 5 sekund przed zablokowaniem kursów jeszcze przyjęło mi zakład na over1.5 gola
Fylkir o2.5 gola @3.75

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Jak to mawiają komentatorzy w Miami Kabuuum! Jednak siedzi over 1,5 po fajnym kursie ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom