Za późnoa czemu tam przerwane? deszcz czy za pozno juz?
Opinie specjalistów są takie, że Delpo gra jeden z lepszych meczy w tym sezonie. Być może siedzisz w złym miejscu.
Nie jestem specjalistą i nie mam zamiaru nim nigdy być, ale chciałbym posłuchać tych specjalistów. Daj namiary
zauwazyłem, ale dzieki ????Hehe połamał już się w 1 gemie
z ciekawości wbiłem na mecz trochę przed przerwą, wiesz gdzie oni grają ???? ?Fylkir vs Vikingur Islandia pilka, Fylkir over 1,5 gola. Kurs: 3,15 (Etoto) dobra spróbuje tak delikatnie bez szalenstw. Po 1 polowie gospodarze dostaja 0:3 teraz przerwa i licze ze powalcza o honor i cos ustrzela. W koncu u siebie potrafia.
a ja po 3,50 2 seta dalem ???? co za...zauwazyłem, ale dzieki ????
Stefan Ty mówisz poważnie czy żartujesz, bo już sam nie kminie tego. Simon przegrał dwa tie breaki tak jak mówiłeś, dzięki sobie. Delpo w dwóch setach nic dobrego nie zagrał, w środę jak Delpo będzie dalej tak grał jak dzisiaj to nie zdziwię się jak odpadnie. Amen.Polecam twitter i angielskich komentatorów. Poniżej masz dowody:
Na Islandii z tego co sie orientuje to grają właśnie w takim zamkniętych halach. Chociaz myślałem że to tylko w okresie zimy...no ale oni wlasciwie mają taką samą pogodę cały rok ????z ciekawości wbiłem na mecz trochę przed przerwą, wiesz gdzie oni grają ???? ?
Pawel105 dziekuje! leci reputa!a ja po 3,50 2 seta dalem ???? co za...
Kaczanov Djokovic +2.5 seta @1.8 betsson. Rusek seta powinien ugrać
sezon trwa tylko 5 miesięcy gdzieś czytałem ale tam ogólnie w Skandynawii mają fajne boiska moje ulubione jest w Norwegii ale każdy już je widział zapewne ...Na Islandii z tego co sie orientuje to grają właśnie w takim zamkniętych halach. Chociaz myślałem że to tylko w okresie zimy...no ale oni wlasciwie mają taką samą pogodę cały rok ????
I masz gola. Dosłownie na 5 sekund przed zablokowaniem kursów jeszcze przyjęło mi zakład na over1.5 golasezon trwa tylko 5 miesięcy gdzieś czytałem ale tam ogólnie w Skandynawii mają fajne boiska moje ulubione jest w Norwegii ale każdy już je widział zapewne ...
edit: aj aj aj Fylkir prawie brama było blisko teraz
Jak to mawiają komentatorzy w Miami Kabuuum! Jednak siedzi over 1,5 po fajnym kursieFylkir vs Vikingur Islandia pilka, Fylkir over 1,5 gola. Kurs: 3,15 (Etoto) dobra spróbuje tak delikatnie bez szalenstw. Po 1 polowie gospodarze dostaja 0:3 teraz przerwa i licze ze powalcza o honor i cos ustrzela. W koncu u siebie potrafia.