>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Tam nie będzie kreczu, delpo ma problemy z pachwiną już przed RG miał. Przerwą mecz i jutro 6-2 delpo w 4tym, jeśli jeszcze dzisiaj tego nie wezmie

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Chciałoby się powiedzieć od dwóch lat codziennie oglądam mtv, to na początek wystarczy. Niech to wezmie, mam jego seta po 2.85

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Uwielbiam to udawanie, ze cos tam boli, ze cos sie dzieje. Simon znow dostanie w pipe w TB i koniec zabawy ????
Jakim trzeba być slabym tenisista, żeby w tak waznym turnieju i meczu i secie oddac prowadzenie 4:1 na 4:4

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
hello, wróciłem po małych wakacjach, parę dni spędziłem na spokojnej analizie meczów, zobaczymy czy utrzymam formę
na 22
Philadelphia Phillies @ 1.92
NY Yankees -1,5 @ 1.87
po 1.5u
BOL

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
del potro jeszcze nie zaczął meczu, chyba że jakieś info z przyszłości?:cool:
Wiem, że i tak ⛔, ale Del Potro jeszcze nie wygrał, a nawet nie zaczął meczu ????
hehe jasne chlopaki macie racje,rozliczylem na plus przed koncem spotkania a to wszystko z nerwow na Pliskova, takie piekne ako zniszczyla .... juz nie wspomne o moich wczorajszych koniach (link ponizej)
OMxMJLK
moze jutro sie poszczesci

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Uwielbiam to udawanie, ze cos tam boli, ze cos sie dzieje. Simon znow dostanie w pipe w TB i koniec zabawy ????
Jakim trzeba być slabym tenisista, żeby w tak waznym turnieju i meczu i secie oddac prowadzenie 4:1 na 4:4
⛔ ⛔
Poplynalem w pizdu na tym biznesie. Starczy Wimbledonu na ten rok

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom