Niby co ja teraz napisałem? Bambo? Człowieku ogarnij się bo komune robicie z tego forum niesamowitą. Pochwaliłem typa za dobre zagranie, a Ty z pyskiem do mnie. :tohand:skyrimka jeszcze jeden post w tym stylu co ostatni i wylatujesz na 2 tygodnie ze spolecznosci forumkowej
Przy tych BP akurat Monfils mega dobrze serwował i Anderson nie miał wielkich szans na tego brejka.Ten Anderson to chyba go nie chce łamać tyle bp zmarnowal glupio
W poprzednim wcale bardziej się nie popisał i to już przy nie tak dobrym 1 podaniu gaelaMonfils to znowu w taju odda tak czuje i obym się nie pomylił.
Przy tych BP akurat Monfils mega dobrze serwował i Anderson nie miał wielkich szans na tego brejka.
0:3 Gole tylko w 1 str ????FF Jaro strzeli
@2.77
jakoś ogarnęli 2 set mimo że dwa razy odrabiali brejka teraz jazda po meczpeschke/mirnyi 2 set @1,95 i mecz @3,50
Kveta się ogarnie i zacznie mniej psuć i powinno byc dobrze.
izzzii i nawet o5,5 przełamań z działu wszedł :cash::cash::cash:Vesely - Nadal u32,5 gema @1,78 mocniej
Ostatni gem to wyglądało jakby zębacz grał pod słońce, a nie na odwrótVesely wygra seta @2.37 bet563