>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
palemki 62

palemki

Użytkownik
ZROBIL TO TWO DIVISION CHAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ✅✅✅✅✅✅✅✅:cwl::cash::cash::cash:
A tyle bylo ostrzegania na jego prawy po oderwaniu.

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dobra kij z tymi mistrzostwami, pora cos zarobic na noc w MLS. Na poczatek cos bezpieczniejszego:
1. Philadelphia vs Atlanta typ: obie strzela i wiecej niz 2,5 bramki kurs: 1,68
2. New England vs Seattle typ: over 2,5 kurs: 1,55
3. Sporting Kansas vs Toronto typ: Sporting over 1,5 kurs: 1,6
4. Los Angeles FC vs Orlando typ: LA wygra i over 2,5 kurs: 1,74 (Etoto)
Generalnie nie lubie nizszych kursow i powielanie zakladow ma jednym kyponie, wiec mozna cos sobie wybrac z tego.
Philadelpia vs Atlanta over 3,5 kurs 2,35
Sporting Kansas over 2,5 kurs: 2,95
Vancouver vs Chicago, typ: Chicago over 1,5 kurs 2,5 tutaj fajna opcje widze
LA FC over 2,5 kurs: 2,05 polecam nie mylic z LA Galaxy ;)
I tak juz tego za duzo, cos tam mozna wybrac. Powodzenia byle na zielono!
No te MLS nie postrzelaly tak jak przewidywalem. Tylko 50% trafionych, lepiej grac pojedyncze i wyzsze kursy jednak.
1. ⛔ 0:2
2. ⛔ 0:0
3. ✅ 2:2
4. ✅ 4:1
philadelphia vs atlanta over 3,5 ⛔ 0:2
sporting kansas over 2,5 ⛔ 2:2
chicago over 1,5 ✅
LA FC over 2,5 ✅
Mam nadzieje ze wybieraliscie tylko plusy ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Wyraznie napisalem, ze nie gram lig topowych itp to jakie mam analizy pisac?
Mam glupa palic i typ opierac na tabelce z soccerwaya ?
Bylo tu pare tematow odnosnie burgera, mozna poczytac jak to dziala i wiadomo, ze publicznie nie da sie tego dawac bo trzeba miec wachlarz bukmacherow jak i grac od razu bo jest pare/parnascie sekund
A czat jest od tego by czasem sobie pokomentowac jak czlowiek oglada aktualnie jakis mecz
po pierwsze to nie jest czateria interia, tylko FORUM i jak sama nazwa wskazuje mają tu być TYPY NA ŻYWO a nie jakiś shoutbox (jeśli wiesz co to jest znaffco)
Mówisz że siedzisz w tym 15 lat ? i pewnie masz grupę na fb z abonamentem na miesiąc i to jest ta praca :drunk: strzeliłeś kilkoma nazwami i udajesz speca, a nic nie wnosisz do tematu... :fubar:
widocznie w tym dziale zawsze będzie burdel, dałbym ignora na kilku użytkowników ale lubię się pośmiać z ich inteligencji, a raczej jej braku ;)

A 320

azael

Użytkownik
azael ogladasz moze i masz info czemu od jakis 5min kursy w Geraldon sa zablokowane i wynik stoi w miejscu ?
Chyba stracili kontakt z bazą bo nawet na oficjalnej stronie ligi wynik stanął w miejscu w ósmej minucie.

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
chudy_71 masz jakieś info co do tego spotkania czy tak o po nazwie grasz? W sensie czy wyjdą mocną jedenastką Zagłębie czy to test dla młodziaków itp?

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
A wiesz że o 16 grają z Dinamem ? Także pytanie jakim składem wyjdą na oba mecze bo może rezerwy zagrają z Olimpia i będzie problem
chudy_71 masz jakieś info co do tego spotkania czy tak o po nazwie grasz? W sensie czy wyjdą mocną jedenastką Zagłębie czy to test dla młodziaków itp?
podobno maja wygrac z Olimpia zeby poprawic nastroje przed liga wsrod kibicow itp , zauwazalne duze spadki od 2.10 do 1.57 , a jak bedzie zweryfikuje boisko jak zawsze, pozdro

A 320

azael

Użytkownik
podobno maja wygrac z Olimpia zeby poprawic nastroje przed liga wsrod kibicow itp , zauwazalne duze spadki od 2.10 do 1.57 , a jak bedzie zweryfikuje boisko jak zawsze, pozdro
A kim oni są Kluczborkiem czy Puszczą Niepołomice by wygrana z Elblągiem miała poprawić nastroje?

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Trzeba przyznać, że xbet zachował się całkiem w porządku.
Zorientowali się jakie babole w nocy popełnili, wszystkie bety rozliczyli po kursie 1.00 ale jako że mądry człowiek szybciutko wypłacił cały hajs to nie mieli czego zabrać i tylko jakieś grosze, które zostawiłem zabrali, ale konta nie zminusowali. Może technicznie nie mają takiej możliwości, ale teraz wpłaciłem depozyt, nie zabrali, obróciłem szybko i zleciłem wypłatę i doszła. Dobre ruskie ????

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Kuchta - Moneta, Woźniak, Guldan, Matras, Slisz, Matuszczyk, Siemaszko, Starzyński, Pakulski, Mares.
Zagłębie ht @2,10

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom