Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Gdyby Kane nie walczyl o krola strzelców to mysle , ze dali by jednego karnego Stonesowi
Grajcie overy jeszcze w tym meczu bo Anglikom jesZcze jeden gol potrzebny by moc spokojnie zremisowac z Belgia i wyjsc z 1 miejsca . Mysle , ze dwa powinni na spokojnie wcisnac
Kane 2gole + @3,00 Fortuna gladko weszlo ????
ooo STS jeszcze trzyma zakład specjalny: pow. 2.5 gola pow. 3.5 kartki ( są już 3) i pow. 9.5 RR
@9 myślę, że warto zaryzykować, jak Panama bedzie bronic, dla odważniejszych taki sam zakład tylko 4.5 kartki i 10.5 RR @19
Więc dawać te rożne!
Rashford powinien cos strzelić jak wejdzie , na pewno bedzie lakomy na bramke . Póki co rezerwowy strzeli @2,70 Fortuna , a jak się pojawi Rashford to grajcie Pany póki ciepłe bedzie ????
Nie wiem czy kogoś to zainteresuje. Ja pobrałem teraz taki typ LIVE: Anglia - Panama - over 3,5 kartki Panama - tak - 2.25
Widać wyraźnie, że zawodnicy drużyny Panamy są sfrustrowani i z każdą minutą zaczyną grać agresywniej. Jak dla mnie jest spora szansa, że jeszcze minimum te dwie kartki dostaną, nie mówiąc o tym, że są też spore szansę na czerwoną.
ooo STS jeszcze trzyma zakład specjalny: pow. 2.5 gola pow. 3.5 kartki ( są już 3) i pow. 9.5 RR
@9 myślę, że warto zaryzykować, jak Panama bedzie bronic, dla odważniejszych taki sam zakład tylko 4.5 kartki i 10.5 RR @19
Więc dawać te rożne!
Mam pograna Anglie w Fortunie 1+3,5 , Anglia over 1,5 spalonego, over 2,5 kartki Panama i over 6,5 rogów Anglii i to wszystko w zakladzie łączonym, ktore od jakiegoa czasu można u nich grac wiec mam nadzieję , ze te Rogi nabija ????
Mam pograna Anglie w Fortunie 1+3,5 , Anglia over 1,5 spalonego, over 2,5 kartki Panama i over 6,5 rogów Anglii i to wszystko w zakladzie łączonym, ktore od jakiegoa czasu można u nich grac wiec mam nadzieję , ze te Rogi nabija ????
Zawodnik zdobędzie 3+ goli @1.71 fortuna
Jak mniemam chodzi o 3 lub więcej, biorąc pod uwagę że 2 osoby mają po 2 bramki, w tym Kane, to imo mega przyjemny zakład
Bergmann/Harms -5.5 na mecz @ 1.85
Różnica przynajmniej klasy pod względem umiejętności indywidualnych plus dużo lepsze zgranie. W ogóle to jest para z poziomu world touru a nie jakichś lokalnych niemieckim turniejków.