solaris9709
Użytkownik
Brawo Juzny!
Idealnie...
Warto Kire z Kortzi atakowac po przegranym? ????Taki dubelek z Ostravy (z plazowki) mi się widzi na te ostatnie (prawie) mecze.
Semenov/Leshukov @ 1.90
W każdym elemencie lepszą parą są Rosjanie. Chyba tylko jakaś magiczna "pomoc" od gospodarzy może dać tu Czechom jakąś szanse. W fazie grupowej gładkie 2-0 dla S/L bez wielkich złudzeń. O dziwo tam również było 1.90 czyli dla buków nie ma to żadnego znaczenia.
Bansley/Wilkerson @ 1.90
Tutaj czeska publika niesie Czeszki, ale jednak lepszą parą są rywalki i powinny tu być faworyzowane po jakimś 1.60-1.70.
Nie tak dawno, w maju, gładkie 2-0 dla Kanadyjek. Łącznie przez ostatni rok kalendarzowy grały ze sobą 3 razy, 3 razy wygrały Kanadyjki, a w setach jest 6-0.
Ja przyatakuje ale poczekam na lepszy kurs, może przy 0-1 w 2 secie czy coś ????Warto Kire z Kortzi atakowac po przegranym? ????
tenis? ale po co ..... teraz gdy ms sie rozkrecaja ... kasa lezy na podlodze, nie meczcie sie ludzie bo to sport handelSzkoda mi już tępić ryja na patologie tego sportu zwanego tenisem. Dwóch typów po 1.14 sobie przepie**la tie breaki jak ostatnie gnoje.
Anglia - Panama under 2,5 HT @1,53
Jeśli o mnie mówisz to nie, nie pograłem, pytam tylko z ciekawości czy rusek wylewu dostał czy tylko gorszy tiebreak mu się trafił , bo nie oglądamMyślałem że już nie ma takich ludzi grających tak niskie kursy i to jeszcze w kwalifikacjach