mrbrightside
Użytkownik
Uuuu Isnerek jak z Rubciem przyhandlowali w taju ???? kiedy ostatni raz John przegral taja z 4:0 ?? Kto wie raczka w gore
Co sie Monfils z Lorenzim ohandluja i zarobią na.lajvie to ja nie mam pytań ????
to tylko dwie z dzis, a ile Ty juz takich postow nic nie wnoszacych do tematu a tylko wkurzajacych innych uzytkownikow napisales grasz rozumiem u buka i Ci nie wchodzi dlatego wylewasz tutaj swoje gorycze? jesli uwazasz ze to sa ustawki to nie graj i nie komentuj bo to nudne jest, przepraszam za offtop i dzieki chlopakom z forum za typy z tenisa na dzisiaj cos tam wchodzi ????Uuuu Isnerek jak z Rubciem przyhandlowali w taju ???? kiedy ostatni raz John przegral taja z 4:0 ?? Kto wie raczka w gore
No tak, zapomniałem o Leonie. Rzeczywiście na nim można budować.u-21 mistrzowie świata, u-18 mistrzowie europy, Leon zaraz będzie grał będzie grubo ale trzeba przeczekać
Tak chude jak bicki Lemańskiego ????Mi się wydaje, że nadchodzą chude lata polskiej siatkówki.
On tego nie chce dzis wygrac...znow sie polamie ????Bedene co przyfarcił teraz z tym punktem na przewagę . Uff całe szczęście że weszlo
... Carol niestety zamieciona... Makarova po mecz @ 2.95