Tak ale miałem małe wątpliwości i wybrałem pewniejsze dla mnie zdarzenia. Nie lubię zbędnego ryzyka.Już dawno wyleczyłem się z grania dla grania czy przyjemności.Cilic zamyka mi mini tasiemkę więc jestem spokojny..
Safarova wytrzymała ciśnienie, a ten ostatni gem bardzo dobry z obu stron. Czeszka przy każdym bp w ostatnim gemie grała znakomicie i serwis funkcjonował na wysokim poziomie. Brawa dla Lucie.
???? , Zastanawia mnie fakt,co takie osoby dają temu forum. Przeglądam sobie posty i od kilku stron nawet jednego typu, nawet live. Tylko narzekania, płacz i wyzwiska. Smutne trochę, tym bardziej jak obraża najlepszą naszą tenisistkę od zawsze
???? , Zastanawia mnie fakt,co takie osoby dają temu forum. Przeglądam sobie posty i od kilku stron nawet jednego typu, nawet live. Tylko narzekania, płacz i wyzwiska. Smutne trochę, tym bardziej jak obraża najlepszą naszą tenisistkę od zawsze