Tak ale miałem małe wątpliwości i wybrałem pewniejsze dla mnie zdarzenia. Nie lubię zbędnego ryzyka.Już dawno wyleczyłem się z grania dla grania czy przyjemności.Cilic zamyka mi mini tasiemkę więc jestem spokojny..Przewidziales?
Tak ale miałem małe wątpliwości i wybrałem pewniejsze dla mnie zdarzenia. Nie lubię zbędnego ryzyka.Już dawno wyleczyłem się z grania dla grania czy przyjemności.Cilic zamyka mi mini tasiemkę więc jestem spokojny..Przewidziales?
Agnieszka 7 breaka wlasnie probuje xDBedene przez bp ma nogi z waty...jak można na 15 bp wykorzystać tylko 3 ...przecież to jest kabaret
???? , Zastanawia mnie fakt,co takie osoby dają temu forum. Przeglądam sobie posty i od kilku stron nawet jednego typu, nawet live. Tylko narzekania, płacz i wyzwiska. Smutne trochę, tym bardziej jak obraża najlepszą naszą tenisistkę od zawszeW życiu nie przełamie
e: co za yebana ameba, do wora
Musisz się przyzwyczaić do tego płaczu jak jakiś większy turniej tenisa jest kay:???? , Zastanawia mnie fakt,co takie osoby dają temu forum. Przeglądam sobie posty i od kilku stron nawet jednego typu, nawet live. Tylko narzekania, płacz i wyzwiska. Smutne trochę, tym bardziej jak obraża najlepszą naszą tenisistkę od zawsze
albo np. mundialMusisz się przyzwyczaić do tego płaczu jak jakiś większy turniej tenisa jest kay:
taki ma mlot ze sie połamał z 40:15 i przegrał przez to meczJarry to ma lepszy mlot od Karlovicia ????
To fakt, zenuataki ma mlot ze sie połamał z 40:15 i przegrał przez to mecz
I cyk dwójeczkaStruff 4 set @2.10 bet563