306 uzytkownik-15140 Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3403 Ci obrońcy tak przeszkadzają tym bramkarzom na tych mistrzostwach, przecież to był strzał w środek, po co ten paralityk tę nogę wystawia
Ci obrońcy tak przeszkadzają tym bramkarzom na tych mistrzostwach, przecież to był strzał w środek, po co ten paralityk tę nogę wystawia
25,1K mjaurvcein Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3404 Szkoda, że nie było takiego zakladu, że murzyn zawali gola hehe
761 q7dwa9 Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3405 jak fifa liczy km zawodników ? Każdemu z osobna liczą kroki czy mają już jakieś chipy wpięte :cwl:
6,1K nole Forum VIP Lipiec 3, 2018 #3406 Zverev już złamany. Piękna sprawa ???? Zaraz ktoś napisze, to było pewne, że dziś odpanie ????
1,3M rzepin Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3407 Over 2.5 Over/Under Total Goals 2.5 Celtic v AC Sparta Praha 1.95 Szwecja - Szwajcaria over 9,5 korka 1.70 Kliknij aby rozwinąć...
Over 2.5 Over/Under Total Goals 2.5 Celtic v AC Sparta Praha 1.95 Szwecja - Szwajcaria over 9,5 korka 1.70 Kliknij aby rozwinąć...
306 uzytkownik-15140 Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3408 Zverev już złamany. Piękna sprawa ???? Zaraz ktoś napisze, to było pewne, że dziś odpanie ???? Kliknij aby rozwinąć... Lepszy Zverev wygrał, a to że ten dziadek może dzisiaj przegrać nie zdziwi mnie ani trochę.
Zverev już złamany. Piękna sprawa ???? Zaraz ktoś napisze, to było pewne, że dziś odpanie ???? Kliknij aby rozwinąć... Lepszy Zverev wygrał, a to że ten dziadek może dzisiaj przegrać nie zdziwi mnie ani trochę.
6,1K nole Forum VIP Lipiec 3, 2018 #3409 Lepszy Zverev wygrał, a to że ten dziadek może dzisiaj przegrać nie zdziwi mnie ani trochę. Kliknij aby rozwinąć... Kurde to ja Cię muszę słuchać od dzisiaj. Nie wiedziałem, że na forum jest taki spec. Co jutro jest dla Ciebie tak oczywiste, że wejdzie luzno ?
Lepszy Zverev wygrał, a to że ten dziadek może dzisiaj przegrać nie zdziwi mnie ani trochę. Kliknij aby rozwinąć... Kurde to ja Cię muszę słuchać od dzisiaj. Nie wiedziałem, że na forum jest taki spec. Co jutro jest dla Ciebie tak oczywiste, że wejdzie luzno ?
7,8K dspk666 Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3410 jak myslicie ? bedzie chcoc jedna bramka w ANG-KOLumbia ? bo konczy mi kupon over 0,5 . Pytanie Brzmi KONTROWAC ? 7,5 KURS NA 0-0 CZY SZKODA STÓWKI ?
jak myslicie ? bedzie chcoc jedna bramka w ANG-KOLumbia ? bo konczy mi kupon over 0,5 . Pytanie Brzmi KONTROWAC ? 7,5 KURS NA 0-0 CZY SZKODA STÓWKI ?
306 uzytkownik-15140 Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3411 Kurde to ja Cię muszę słuchać od dzisiaj. Nie wiedziałem, że na forum jest taki spec. Co jutro jest dla Ciebie tak oczywiste, że wejdzie luzno ? Kliknij aby rozwinąć... na dzisiaj Chardy z leszczem Shapo, peffka. starszy Zvererv wygrał w Eastbourne i może paliwa zabrakło, a Herbert to nie jest jakiś kelner.
Kurde to ja Cię muszę słuchać od dzisiaj. Nie wiedziałem, że na forum jest taki spec. Co jutro jest dla Ciebie tak oczywiste, że wejdzie luzno ? Kliknij aby rozwinąć... na dzisiaj Chardy z leszczem Shapo, peffka. starszy Zvererv wygrał w Eastbourne i może paliwa zabrakło, a Herbert to nie jest jakiś kelner.
25,1K mjaurvcein Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3412 Szwedzi okopani, od 10 minut nie byli pod bramką rywali. Under 11.5 strzałów Szwedów @ 6.00 sobie wezme. Szwajcaria od momentu stracenia gola już chyba z 10 strzałów na bramkę nabiła, a tuż po golu na jeszcze 7 ich strzałów było 5.50 ????
Szwedzi okopani, od 10 minut nie byli pod bramką rywali. Under 11.5 strzałów Szwedów @ 6.00 sobie wezme. Szwajcaria od momentu stracenia gola już chyba z 10 strzałów na bramkę nabiła, a tuż po golu na jeszcze 7 ich strzałów było 5.50 ????
3,6K luque Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3413 jak myslicie ? bedzie chcoc jedna bramka w ANG-KOLumbia ? bo konczy mi kupon over 0,5 . Pytanie Brzmi KONTROWAC ? 7,5 KURS NA 0-0 CZY SZKODA STÓWKI ? Kliknij aby rozwinąć... Wg mnie tak a nawet 2 lub 3. Kolumbia to nie ekipa co się muruje a Anglicy będą swoje grać także będzie atak
jak myslicie ? bedzie chcoc jedna bramka w ANG-KOLumbia ? bo konczy mi kupon over 0,5 . Pytanie Brzmi KONTROWAC ? 7,5 KURS NA 0-0 CZY SZKODA STÓWKI ? Kliknij aby rozwinąć... Wg mnie tak a nawet 2 lub 3. Kolumbia to nie ekipa co się muruje a Anglicy będą swoje grać także będzie atak
766 neuziss Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3414 Verdasco powinien iść sobie strzelić w łep po tym meczu 1000 BP i nie złamał co za patologia
25,1K mjaurvcein Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3415 Anglia-Kolumbia to może być najlepszy mecz całego turnieju ????
S 32,3K snickers69 Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3417 no i fartowny rykoszecik psuje fajny kuponik z wysokim kursem, ehh co za minusowy mundial, anglia kolumbia ostatnia nadzieja że obie strzelą
no i fartowny rykoszecik psuje fajny kuponik z wysokim kursem, ehh co za minusowy mundial, anglia kolumbia ostatnia nadzieja że obie strzelą
25,1K mjaurvcein Użytkownik Lipiec 3, 2018 #3420 No nieeeeee, 12 strzał Szwedów z karnego w ostatniej minucie meczu ????