mrbrightside
Użytkownik
Kyrgios sam powiedzial ze gra dla pieniędzy i to widac. Lapcie Istomina bo to.bedzie handel dnia
Co za mecze...
Spieszy się na mąkę do swojej rodzinnej Pueblo de DebilSwoją drogą co Ramos dzisiaj wyprawia ????
wisisz mi sporo kasy, bo poszedłem grubo w haase 3 set, taki byłeś pewien i umoczył ::zoltakartka: ???? ???? ????Haase 3 set łatwo bierze
WYPLAKALEM :heart:wisisz mi sporo kasy, bo poszedłem grubo w haase 3 set, taki byłeś pewien i umoczył ::zoltakartka: ???? ???? ????
to nie graj, przede wszystkim to nie graj wszystkiego jak leci, a to że Marterer przegrał to była peffka, bo jest zwykłym leszcze, wystraczyło obejrzeć jego wcześniejsze mecze.Ten Wimbledon jest nie do grania. Tutaj codziennie będą jakieś jaja. Bardzo dużo pojedynków, które wyglądają na super wyrównane leci 3:0 .... np. dziś taki Marterer ? Jak on mógł nawet seta nie ugrać ?
Dokładnie, nie mogłem się doczekać tego Wimbledonu. Trzeba odrabiac straty z nedznych mistrzostw. Tenis jest super do zarobku tylko Live w wielkich szlemach wszystko wychodzi kto jest zawodnikiem a kto pussy i łatwo zarobićto nie graj, przede wszystkim to nie graj wszystkiego jak leci, a to że Marterer przegrał to była peffka, bo jest zwykłym leszcze, wystraczyło obejrzeć jego wcześniejsze mecze.
jak dla mnie to ten Wimbledon jest super, więc czy jest do grania czy nie to kwestia indywidualna, ja mam spory plus.
No i Murzyn odwalił. Szucun dla tego co tu to przewidział chwilę temu ????
no to chyba Xhaka kilometry na minusik będzie...Te murzyny na środku obrony Szwajcarii coś odwalą jak nic.
Cionek vol.2 ????Te murzyny na środku obrony Szwajcarii coś odwalą jak nic.