>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Już bym chyba wolał Maroko-Iran w 1/8 niż te dwie potęgi ????
I przebierańców mniej, bo przecież w tej Szwajcarii to chyba tylko bramkarz jest z dziada pradziada Szwajcarem a reszta to jakieś Cionki i Obraniaki.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Ten Wimbledon jest nie do grania. Tutaj codziennie będą jakieś jaja. Bardzo dużo pojedynków, które wyglądają na super wyrównane leci 3:0 .... np. dziś taki Marterer ? Jak on mógł nawet seta nie ugrać ?
to nie graj, przede wszystkim to nie graj wszystkiego jak leci, a to że Marterer przegrał to była peffka, bo jest zwykłym leszcze, wystraczyło obejrzeć jego wcześniejsze mecze.
jak dla mnie to ten Wimbledon jest super, więc czy jest do grania czy nie to kwestia indywidualna, ja mam spory plus.

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
to nie graj, przede wszystkim to nie graj wszystkiego jak leci, a to że Marterer przegrał to była peffka, bo jest zwykłym leszcze, wystraczyło obejrzeć jego wcześniejsze mecze.
jak dla mnie to ten Wimbledon jest super, więc czy jest do grania czy nie to kwestia indywidualna, ja mam spory plus.
Dokładnie, nie mogłem się doczekać tego Wimbledonu. Trzeba odrabiac straty z nedznych mistrzostw. Tenis jest super do zarobku tylko Live w wielkich szlemach wszystko wychodzi kto jest zawodnikiem a kto pussy i łatwo zarobić

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom