>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Mam w różnych kombinacjach 1/8 Hrvastkę na win po 1,90.
W obliczu tego co się dzieje z kursami biorę jeszcze na dosyć solidnego singla Hrvastkę 2,03

Duńczycy na tyle zesrani, że Sisto na ławce posadzili. Jedynego przy Eriksenie motora ofensywnego.
⛔

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Graj kosz, hokej - co chcesz. Życzę byś wygral. Nie 1.20 a coś grubszego...
Ja i tak za dużo tutaj robię... Jeszcze chwile... Rozjepie system i zniknę...
Pokaż co ty potrafisz ziomuś
Wyzwanie?
Nie muszę się z nikim wyzywać, byłbyś trochę tutaj dłużej to byś wiedział, że swoje już powygrywałem. Kilka lat się utrzymywałem z tego, teraz mam lepsze zajęcia i sobie gram dla zabawy. Póki co patrząc po temacie to nie szalejesz, ale ok, pisz tam dalej co chcesz.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
16.
Spotkanie:
Nublense - Cobresal
Typ: Cobresal (0:0 27min)
Kurs: 11.00
Bukmacher: Bet365
Poeeebaaaooo ich z tym kursem???
Warto próbować!
Lub X2 po 3.25
Gol!
66min 0:1
Można wypłacać teraz z 11.00 na 1.72 :party:

Edit.
Olo daj spokój. Szanujmy się jeśli wiesz co to znaczy...
Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +4
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Przecież te przepisy o trzymaniu się na linii bramkarza i tego, że nie można się zatrzymywać przy strzale są martwe od początku jak to wprowadzili. Gdyby się tego trzymano to tutaj większość karnych byłaby powtórzona. Ja nie pamiętam, żeby kiedyś kogoś cofnęli za te błędy.
pamiętam z obecnego sezonu mecz lecii gdańsk nie pamętam z kim ale kuciak musiał 3 razy bronic jeden karny bo rzekomo naruszył przepisy. A za każde takie zachowanie czyli wyjście jest zółta kartka.
Wiem że przepis martwy, ale to po co wprowadzają jak nie sa konsekwentni. Gdyby raz, drugi, trzeci były potworzone to by się nauczyli.
Nie reagują, a są w stanie kontrolować jednocześnie to, co robi zawodnik wykonujący rzut karny, bramkarz i piłkarze czekający przed polem karnym? Większość karnych jest wykonanych nieprawidłowo, ale statystycznie i tak 85% kończy się bramką. A jutro będzie powtórka karnego Błaszczykowskiego z meczu Portugalia - Polska, pozdrawiam ????
ja mam nadzieje że zdąża go powtórzyć zanim Kuba nie zakończy kariery ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ja tam nie wiem co jest dokładnie w przepisach, ale jak sobie popatrzycie na niektórych bramkarzy to oni nogami zostają praktycznie na linii, ale ciałem idą do przodu i też tym dużo zyskują, a wydaje mi się, że to jest w pełni prawidłowe zachowanie.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
pamiętam z obecnego sezonu mecz lecii gdańsk nie pamętam z kim ale kuciak musiał 3 razy bronic jeden karny bo rzekomo naruszył przepisy. A za każde takie zachowanie czyli wyjście jest zółta kartka.
Wiem że przepis martwy, ale to po co wprowadzają jak nie sa konsekwentni. Gdyby raz, drugi, trzeci były potworzone to by się nauczyli.
Który sędzia każe powtarzać karnego Messiemu czy Lewandowskiemu? ???? Tak czy inaczej to w karnych bardziej mi się podobał Subasic, który bardzo agresywnie wychodził z linii, czyli nieprzepisowo w sumie:drunk:

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Jak dla mnie to bardzo niepewnie Duńczycy wykonywali swoje karne, Schone to już w ogóle. Schmeichel na głowie stawał, zaczął od pierwszego karnego Modricia no ale co miał więcej zrobić, jak kolegom ewidentnie nie pasowało strzelanie do bramki.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
16.
Spotkanie:
Nublense - Cobresal
Typ: Cobresal (0:0 27min)
Kurs: 11.00
Bukmacher: Bet365
Poeeebaaaooo ich z tym kursem???
Warto próbować!
Lub X2 po 3.25