>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Jest coś takiego żeby nie karać dwa razy za jedno przewinienie
Tylko to jest w sytuacji nie 100%, tu była pusta bramka, gdyby był bramkarz to tylko żółta za ten wślizg ale tak to czerwo z urzędu.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Panie to jutro masz mecz kosza Kanada - Wyspy Dziewicze, grają normalnie po 5 + rezerwowi, masz kurs 46 na gości, bierz w ciemno.
Głupie gadanie, jak jest value w 1.20 to lepiej grać 1.20, tutaj chwilowo był taki kurs, bo po minucie spadł, przesłanek żadnych poza nieprzewidywalnością piłki brak.
Graj kosz, hokej - co chcesz. Życzę byś wygral. Nie 1.20 a coś grubszego...
Ja i tak za dużo tutaj robię... Jeszcze chwile... Rozjepie system i zniknę...
Pokaż co ty potrafisz ziomuś
Wyzwanie?

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Odnośnie potrójnego karania:
Zmiana reguły polega na tym, by karać zawodnika jedynie żółtą kartką, jeśli faul w polu karnym został popełniony podczas próby zagrania w piłkę lub w trakcie walki o nią. Sędzia pokaże czerwoną kartkę za następujące przewinienia w polu karnym:
• Przytrzymywanie, ciągnięcie lub popychanie rywala
• Zagranie ręką
• Faul wynikający z braku zamiaru zagrania piłki
• Faul wynikający z braku możliwości zagrania piłki
• Brutalne zachowanie

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Zal Schmeichela ! Przekozak bramkarz, ale jak sie ma kolegow co nie potrafia nic trafic to tak się konczy.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Chorwacja słaby mecz, karne bardzo słabo wykonywane a jednak są w ćwierćfinale. W takich turniejach zawsze musi się zdarzyć gorszy mecz i Chorwacja ma go już za sobą. Droga po półfinału stoi otworem ????
Pojedynek bramkarzy na najwyższym poziomie.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
i teraz to co mówił Szczęsny po meczu Rosji, jest przepis że bramkarz przed strzałem nie może wyjść i sędziowie kompletnie na to nie reagują. Ca najmniej 4 karne powinny byc powtórzony zwłaszcza z tm drugim Chorwatów bo nie wolno robić żadnego zwodu ani zatrzymania w ostatnim kroku.
Szkoda Dani bo pokazali sie z dobrej strony. I juz Chorwacja nie jest takim faworytem do zagrania w 1/2 jak przed tym meczem.

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
i teraz to co mówił Szczęsny po meczu Rosji, jest przepis że bramkarz przed strzałem nie może wyjść i sędziowie kompletnie na to nie reagują. Ca najmniej 4 karne powinny byc powtórzony zwłaszcza z tm drugim Chorwatów bo nie wolno robić żadnego zwodu ani zatrzymania w ostatnim kroku.
Szkoda Dani bo pokazali sie z dobrej strony. I juz Chorwacja nie jest takim faworytem do zagrania w 1/2 jak przed tym meczem.
Nie reagują, a są w stanie kontrolować jednocześnie to, co robi zawodnik wykonujący rzut karny, bramkarz i piłkarze czekający przed polem karnym? Większość karnych jest wykonanych nieprawidłowo, ale statystycznie i tak 85% kończy się bramką. A jutro będzie powtórka karnego Błaszczykowskiego z meczu Portugalia - Polska, pozdrawiam ????

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Racja. Ten pierwszy karny Modricia powinien zostac powtórzony , tam Kasper wyskoczyl ewidentnie za daleko . No coz potem w serii jedenastek gracz Chorwacji zrobił mu psikusa zatrzymując sie i sedzia dobrze zrobił , ze to puscil bo w innym wypadku mozna by bylo doszukiwac sie lekkiej pomocy ze strony sędziów.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Przecież te przepisy o trzymaniu się na linii bramkarza i tego, że nie można się zatrzymywać przy strzale są martwe od początku jak to wprowadzili. Gdyby się tego trzymano to tutaj większość karnych byłaby powtórzona. Ja nie pamiętam, żeby kiedyś kogoś cofnęli za te błędy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom