>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Ależ można było się pięknie obłowić przy przełamaniach jak ktoś stawiał konsekwentnie na Woźniacką w obu setaxh. To było tak bardzo typowe dla kobiecego tenisa. Mimo że jedna i druga nie potrafi w niego grać to osoba z lepszą psychiką wygrywa. To jest właśnie różnica między 2 a 45 rakieta na świecie
Dokładnie, jak w każdym sporcie głowa jest najważniejsza. Wczoraj Wozniacka pięknie obroniła meczową przy serwisie Kerber i zasłużenie wygrała ten turniej, brawo!

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
po prostu jesteś słabym typerem, nie wchodzą ci kupony i szukasz dziury tam gdzie jej nie ma.
@Ranczo ogarnij tego typa, bo aż żal tu zaglądać.
człowieku znasz sie troche na tenisie ? na trawie o wiele trudniej sie łamie niz na innych nawierzchniach i masz dwoch typow co są w formie i mecz konczy sie 6:1 1:6 6:1 ???? jakby co postawiłem Dzumhura tutaj z winem Zvereva dzisiaj w dublu

C 334

copper

Użytkownik
Granie na posiadanie jest najgłupszą rzeczą. Gdyby Argentyna objęła prowadzenie w pierwszej połowie to nici z zakładu
To i pewnie nici z typów na Francje Mądralo,każdy typ ma plusy i minusy.Podaj swoją opcje to i ja znajdę cos przeciw.Ja te posiadania i faule do tej pory trafiam z bardzo dużą skutecznością
To łatwiejsze do przewidzenia niż wyniki meczów.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
człowieku znasz sie troche na tenisie ? na trawie o wiele trudniej sie łamie niz na innych nawierzchniach i masz dwoch typow co są w formie i mecz konczy sie 6:1 1:6 6:1 ???? jakby co postawiłem Dzumhura tutaj z winem Zvereva dzisiaj w dublu
A co to za różnica jaka nawierzchnia jak ty w każdym meczu od początku roku widzisz wały. Ale widzę ze masz plecy u adminów, mój post wyrzucony, innych tez co pisali o tobie wyrzucili.
Over 2.5 @2.35 francja Argentyna

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Polecam ŻK dla Mascherano jeżeli ktoś ma. Ja pograłem pre @2.43 a niedawno miał upomnienie. Wiemy jaki jest wolny i właśnie Mbappe się przedzierał obok niego. Jak dla mnie to niezły typ.

Otrzymane punkty reputacji: +8
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Dla mnie to głupota obrońcy, przecież z tej akcji nic by dalej nie było gdyby go puścił.
dokładnie Mbape sie wyrzucił zanim by dobiegł do pilki i tak by musiał zwolnic przed koncowa linią na strzał nie było szansy raczej moze by wrzucił do srodka do Żiru

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom