>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Dalkurd over 0,5 @3,9
na razie zdobywają kartki (4) może trafią piłką w bramkę ????
a swoją drogą takie drużyny powinny być eliminowane, mecz towarzyski i tyle złośliwość :tohand:

K 0

kropson1988

Gość
Kurcze oby Amerykanki przegrały pierwszego seta to można grać je później na mecz . A tak jeśli jeszcze wyciagna seta co idzie w tym kierunku to będzie słaby kurs ehh.
No i Chinki zamiast wykorzystać kontrę na 24:22 to przegrały seta więc jedyna opcja na teraz dla mnie to USA dw 3:0 @1,99 i dw 3:1 @3,24 bo może Chinki jednak urwą jednego . Wszystko w 1xbet.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
to wychodzenie w tenisie z 3:5 na 5:5 to jest praktycznie norma w kazdym meczu, a u kobiet to w zasadzie 90% tak sie konczy...Zastanawia mnie to zawsze...jak mozna oddawac serwis w takim momencie. Teoretycznie najlatwiejszy element w tenisie, ktory mozna wytrenowac do perfekcji.

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
to wychodzenie w tenisie z 3:5 na 5:5 to jest praktycznie norma w kazdym meczu, a u kobiet to w zasadzie 90% tak sie konczy...Zastanawia mnie to zawsze...jak mozna oddawac serwis w takim momencie. Teoretycznie najlatwiejszy element w tenisie, ktory mozna wytrenowac do perfekcji.
Psychika

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom