raczykk
Użytkownik
szybko i przyjemnie
szybko i przyjemnie
Ja też czekałem na over 1.5 Portosów :drunk: zajdą do ćwiartek nie ma bata ????Chciałem poczekać trochę na większy kurs na Portugalię, to się naczekałem ????
... szybko, tylko losowe zdarzenia na MŚ... więcej rożnych 00:9.59 Portugalia @ 2.70
O to samo się obawiam. Lepiej niech rusek wygra oba sety jednym przełamaniem to może kitajec dociągnie do końca meczu.Jak ten Kei Nishikori to zkreczuje to zaboli.zapomnialem sie i mam krecz zwrot.
Ktos to oglada? Jak to wyglada?
Dziena
Mam tak samoJak ten Kei Nishikori to zkreczuje to zaboli.zapomnialem sie i mam krecz zwrot.
Ktos to oglada? Jak to wyglada?
Dziena
Według sofascore 2 razy.Dopiero wpadłem, wie ktoś może ile do tej pory razy był faulowany Cristiano? Albo jakaś stronka która takimi statami dysponuje?
Jesli znajdziesz źródło to zerknij ile razy Salah wczoraj był faulowany i daj znać proszę, z góry dziekiDopiero wpadłem, wie ktoś może ile do tej pory razy był faulowany Cristiano? Albo jakaś stronka która takimi statami dysponuje?
Mnie rozbawiła historia, którą Laskowski opowiadał podczas jednego z meczów MŚ o sędziemu, który kiedyś w jakimś meczu użył szpreja tak niefrasobliwie, że psiknął gościom stojącym w murze po oczach ????"Kochanie skąd masz te zadrapania?Amrabat z Maroka mi zrobił." Laskowski mistrz komentarza.