Witam 1. Spotkanie: Kolumbia - Japonia Typ: Btts i over 2.5 gola Kurs: 3.10 Bukmacher: Bet365
Jak dla mnie GRUBAS... Wczoraj ładnie "weszło", mam nadzieję że dziś będzie podobnie... Potencjał jest... Boisko zweryfikuje...
Oby hajs się zgadzal
\w/ 2. Spotkanie: Kolumbia - Japonia Typ: Karny w meczu Kurs: 3.00 Bukmacher: Bet365
Nie mogło zabraknąć karnego... Narazie plus na karnych. 3. Spotkanie: Kolumbia - Japonia Typ: Btts/yes Kurs: 2.20 Bukmacher: Bet365
Dobrego meczu życzę
Oraz wysokich wygranych
:cash::cash::cash:
Powodzenia
Japonia over 9.5 shots @ 4.00
Over 27.5 overall shots @ 12.00
Czuje dobry, otwarty mecz. Jak 4 lata temu!
Dokładam jeszcze linie 25.5 oraz 26.5
Strzelać panowie, a po meczu "dwa maje" w kieszeni ????
Jeszcze over 13.5 fauli do HT @ 2.56 dobre.
2.
Spotkanie: Kolumbia - Japonia
Typ: Karny w meczu Kurs: 3.00 Bukmacher: Bet365
Nie mogło zabraknąć karnego... Narazie plus na karnych. 3.
Spotkanie: Kolumbia - Japonia Typ: Btts/yes Kurs: 2.20 Bukmacher: Bet365
Dobrego meczu życzę
Oraz wysokich wygranych
:cash::cash::cash:
Powodzenia
Działa, klikaj w to zdjęcie z Falcao a jak nie pomoże to w rozszerzeniach wyłącz AdBlock.
Carlos Sanchez co za czopek. Osłabił w tym meczu i w następnym bo nie wystąpi. Co te emocje robią z ludźmi.
Dobrze,ze Fusco dał nogę z kortu bo oprawiłby tego Kohlschreibera jak ministranta a niestety i ja dałem się nabrać,że Halle i Kolba to musi być win i bym pare stówek utopił.
Kolumbia - Japonia 1. połowa Kolumbia over 0.5 @3.1
Lekko bo grają z czerwem ale wcale nie składają broni za tego co można zaobserwować. Kurs za dobry by przejść obojętnie.
Ale swoją drogą to trzeba mieć "mózg" żeby zagrać w takiej minucie meczu taką rekę w polu karnym w chwili gdzie jest pełno kamer... VAR... Taka "waga" meczu...
Coś źle obliczył Sanchez...