Over 2,5 kartek w Serbii i komplet zmian, na wiecej nie ma czasu teraz ????
W pewnym momencie nawet 64 do strzelenia bramki ponad 60 n skończyli poniżej 50::zoltakartka:Troche nietypowo, ale nie mam innego pomysłu na ten mecz:
Serbia over 54,5 procent posiadania 1,85
Jak gościa z 2 ligi angielskiej można porównywać do najlepszego napastnika Bundesligi?Dziękuję MItrović bo dzięki Tobie zrozumiałem dlaczego Lewy jest uważany za jednego z najlepszych napastników świata.
Witam wszystkich po długiej przerwie :highhive:
Na teraz BTTS w meczu Serbów.
Over 5,5 RR Serbii@2,25
Totolotek
Jeszcze nierozliczone, ale liczyłem i na pewno weszlo, oby mnie FIFA mafia nie skubnela ???? Swoją drogą, zmieniony też został. Jeśli w następnym wyjdzie w pierwszej 11 to przy dobrym kursie chyba można pograć, że zostanie znowu zmieniony, bo napastników mają Serbowie dobrych, a dzisiaj Mitro zesrał 2 setki.Ja się wahałem pomiędzy zakładem:
Aleksandar Mitrovic zostanie zmieniony, a
Over 1.5 fauli na Aleksandar Mitrovic,
wszedłem w tą drugą opcję @1.60.
Wysoki, potężny Serb, który lubi czasami pograć na 16-20 metrze, a Kostaryka wyszła defensywnie, więc liczę, że ukłują go min 2 razy.
(Pograne w triplu z Islandia X2 i over 1.5 u Peruwianczykow, w następnej kolejce)
Obym dokonał dobrego wyboru ????
Przegrywali 0:1 ale dali rade, 3:1 do przoduMuong Thong vs Air Force, pilka nozna Tajlandia, typ: Muong win kurs 1,9 (Etoto)
Nie za śmiało
ktos cos?Co myslicie o Lopezie z Goffinem jutro? Da radę? Broni tytulu sprzed roku, jak to widzicie?
Jak można wyrokować wyniki kolejnych dwóch spotkań na podstawie wygranej Serbii ? To jakiś nowy system ?Jeden faworyt wygrał to ktoś z dwójki pozostałych musi uwalić. Pytanie kto?