>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Co ten Deshamps wymyślił, Giroud, Matuiadi, Mendy, Sidibe na rezerwie, Pavard w podstawowym i Tolisso ?
Szkoda że jeszcze nie wstawił Mandandy za Llorisa i Ramiego za Varana. Większego przygłupa jak Deshamp dawno nie było. Francuski Janas a prawda jest taka że powinni go pogonić za koncertowe spier. finał z Portugalią. Już do MŚ prowadzić powinien chociażby Blanc

tnf 253

tnf

Użytkownik
w ogóle nie wiem po co grac pierwsze mecze ale mądry jestem po fakcie ???? under 1,5 zagram na odbicie @2,80

czaro82 504,2K

czaro82

Użytkownik
... patrząc na grę trójkolorowych powraca pamięcią ich mecz na inauguracje z Rumunią
na Euro 2008 i męczona buła przez 94 min
wynik dokładnie taki jak tutaj do szatni ????

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
ponad 6.5 rożnych Francji @1.96
No powinni trochę podkręcić tempo i zacząć tworzyć sytuacje, bo jak nie będzie tu 3pkt to nie mówię że awans zagrożony ale warto by było zająć 1 miejsce w grupie, no i następni przeciwnicy będą tylko trudniejsi, także trochę rożnych imo się pojawi

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Jak Australia pierwsza strzeli bramke to będzie pozamiatane, Francuzi się nie podniosą bo wtedy pewnie Australia zagra mega defensywnie i będzie ciężko odwrócić losy meczu a w pierwszej połowie Australia miał dwie sytuacje po których mogły paść gole, Francuzi by sobie skomplikowali sytuacje w grupie jak nie wygrają z Kangurami, bo Dania to wyższa półka,

drif 31,6K

drif

Użytkownik
Dokładnie tak jak mówisz ale ciekawe czym to jest spowodowane? Nie chce mi się wierzyć że przez pogodę... Francja ma fajną ekipę ale nie widać tam zgrania
Zero presingu na polowie Australi. Kangury rozprowadzaja pilke we wlasnej polowie jak chca. Ale taka wlasnie jest Francja. Jedyny ktoremu che sie to narazie Griezmann. Mecz zapewne zakonczy sie wynikiem 1-0. Ja jestem daleki od jakichkolwiek teorii spiskowych ale wtedy i wilk syty i owca cala. Szkoda ludzi/kibicow bo to jest anty-footboll w wykonaniu zabojadow!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom