Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
11. Spotkanie: Juventude - Coritiba Typ: Coritiba pierwszy gol (0:0 10min) Kurs: 2.70 Bukmacher: Bet365
Bez szaleństw ale warto spróbować.
Powodzenia
Edit.
Valeriya Pogrebnyak 6.60taki kursik w lvbet znalazłem i zagrałem za tysiączka. U ruskiego to samo po 3.50, a było prawie po 5. Mecz gdzieś koło 13 - 14 powinien się zacząć ale podaję już bo idę do roboty i do rozpoczęcia mogą być spadki
To jest ustawka kolego na u2,5 wiec raczej nie strzela 2 bramek. Trza bylo przed meczem lapac under. Jak strzela jednego albo dwa gole jak piszesz to mozesz smialo dom postawic na u2,5 bo teraz kursy zbite. Ja pogralem jeszcze 0-0 po @6
To jest ustawka kolego na u2,5 wiec raczej nie strzela 2 bramek. Trza bylo przed meczem lapac under. Jak strzela jednego albo dwa gole jak piszesz to mozesz smialo dom postawic na u2,5 bo teraz kursy zbite. Ja pogralem jeszcze 0-0 po @6
Czasem jak czytam te Wasze komentarze zastanawiam się co ja tutaj robię... Człowieku stawiaj sobie i dwa domy na swój under po kursie śmiesznym 1.50 a teraz pakuj w spodnie bo 1:1... Słabe...
Tymczasem... 7/5
Brak goli? ????
Pozdro