D.Novak WIN @ 1,90
Kurs złoto. Moroni beznadziejny.
hahaha i to są forumowe VIPy? księguje typ jak do końca meczu jeszcze bardzo daleko :cwl:
Można księgować ???? Włoch to miał przegrać i przegra ????
Spokojnie Yogi ???? Bez nerwow. Moroni tego nie wygra, nie podpalaj sie ????hahaha i to są forumowe VIPy? księguje typ jak do końca meczu jeszcze bardzo daleko :cwl:
jakie nerwy, niech i Ci ten typ wejdzie luz, ale śmieszne jest gdy rozliczasz przy 0:3 a typ dochodzi do 3:3 i nie zdziwię się jak wygra unch:Spokojnie Yogi ???? Bez nerwow. Moroni tego nie wygra, nie podpalaj sie ????
Niezła wtopaValeriya Pogrebnyak 6.60 taki kursik w lvbet znalazłem i zagrałem za tysiączka. U ruskiego to samo po 3.50, a było prawie po 5. Mecz gdzieś koło 13 - 14 powinien się zacząć ale podaję już bo idę do roboty i do rozpoczęcia mogą być spadki
To jest ustawka kolego na u2,5 wiec raczej nie strzela 2 bramek. Trza bylo przed meczem lapac under. Jak strzela jednego albo dwa gole jak piszesz to mozesz smialo dom postawic na u2,5 bo teraz kursy zbite. Ja pogralem jeszcze 0-0 po @612.
Spotkanie: Juventude - Coritiba
Typ: over 1.5 gola (0:0 HT)
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365
Powodzenia
Yhm, na pewno ustawili mecz na taki marny kurs :facepalm:To jest ustawka kolego na u2,5 wiec raczej nie strzela 2 bramek. Trza bylo przed meczem lapac under. Jak strzela jednego albo dwa gole jak piszesz to mozesz smialo dom postawic na u2,5 bo teraz kursy zbite. Ja pogralem jeszcze 0-0 po @6
11.
Typ: Coritiba pierwszy gol (0:0 10min)
Kurs: 2.70
Bez szaleństw ale warto spróbować.
Powodzenia
Czasem jak czytam te Wasze komentarze zastanawiam się co ja tutaj robię... Człowieku stawiaj sobie i dwa domy na swój under po kursie śmiesznym 1.50 a teraz pakuj w spodnie bo 1:1... Słabe...12.
Typ: over 1.5 gola (0:0 HT)
Kurs: 3.00
Powodzenia
Do usług...Ustawka po @1.40 ...
Z bananem na twarzy idę spać
bts w przerwie był po @4.40
Dzięki typer