Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Uwielbiam takich detektywów, nie wiem gdzie grasz pewnie w fortunie grałeś przed meczem po 1.3 co w rzeczywistości było 1.14 ale na betcie początek 3ciego seta kursy 1.5-2.5, podawane przy 0-30 pierwszego gema
Uwielbiam takich detektywów, nie wiem gdzie grasz pewnie w fortunie grałeś przed meczem po 1.3 co w rzeczywistości było 1.14 ale na betcie początek 3ciego seta kursy 1.5-2.5, podawane przy 0-30 pierwszego gema[/quote]
Może i zagrałeś przy 0-30, ale podałeś tutaj jak było 1-0 30-30 gdzie na Halep był już kurs 1.2 w tamtym momencie
12. Spotkanie: Węgry - Australia Typ: Australia over 1.5 gola Kurs: 2.50 Bukmacher: Bet365
W chwili obecnej kurs wynosi 2.20... 30minut temu stawiałem. Jak ktoś chce wyższy można poczekać do 1-2minuty...
Wysokich wygranych!
4. Liga, gr. pomorska
GTS Kolbudy - Gryf Słupsk 1 @2,25
Goscie juniorami, o nic nie graja. GTS walka o utrzymanie
Dorzucam Estonia - Maroko 2 @1,90
Dubelek @4,28 forBET
ponad 26.5 2mapa liquid-fnatic @2.1
Druga mapa że tak powiem bardziej standardowa i częściej grana, łatwiej o dobre zgranie z nowym IGLem, myślę że tu nawiążą walkę dużo bardziej