13tristan37
Użytkownik
Podobno grupa mokotowska obstawiła włochaJa mam takie wrażenie ze Hurkacz to ma przegrac ten mecz
Podobno grupa mokotowska obstawiła włochaJa mam takie wrażenie ze Hurkacz to ma przegrac ten mecz
... ja bezpieczniej kapkę gdyby ten mały gnom się czasem spiął i grały tiebreakaBiorę poniżej 21,5 @ 1,98
Ponoc Masa mial w tym wydatny udzial z macierewiczem poszla plota na miesciePodobno grupa mokotowska obstawiła włocha
A myslisz ze za co ścigneli go? Rozpisał cały turniej w poznaniu na kartce, włoch miał wygrać, hurkacza 2:1 pokonać po kursie 8, żeby poprać trochę hajsu, wystarczy zobaczyć jak Ci sędziowie orzekają.Ponoc Masa mial w tym wydatny udzial z macierewiczem poszla plota na miescie
Chomik jutro tez jest dzienŚwietna robota, Hurkacz. Paść po wygranym 1 secie u siebie i zabić mi taśmę na 5 stow -.-
szybko kto czuwałOver 2.5 w meczu Albirex @1.90
W drugim meczu rowniez jak dojdzie do tego kursu
Mi to jakoś nie przeszkadza ????Ale Gianessi potrójnie oszukany w 3 secie, czuje ze juz na ten turniej tacy śmiałkowie jak w tym roku nie przyjadą ???? Polaki Polakom
3min temu 3,6? Teraz 1,76. Co się stało, że tak spadł?Over 2.5 w meczu Albirex @1.90
W drugim meczu rowniez jak dojdzie do tego kursu
szybko kto czuwał
@3.60 halep
https://m.sts.pl/pl/branches?z=2Panowie, do której w sobotyy STS czynny?
wszystko wyrzuca na atut, siatkęCo się stało z murzynką?! Oglądał ktoś ostatnie 3 gemy bo wyszedłem na chwilę
Moment słabszej gry, ale spokojnie - myślę że tylko chwilowy.Co się stało z murzynką?! Oglądał ktoś ostatnie 3 gemy bo wyszedłem na chwilę
0 2 na 3 2 ???3min temu 3,6? Teraz 1,76. Co się stało, że tak spadł?