>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
@5.5 Luminosity
Lekko jeszcze spróbuje, po tt G2 grali standard najprostszy i taktyki ale wychodziło bo źle kryli bombsite B. Te słabsze drużyny są dużo lepsze po tt

egreg 942

egreg

Użytkownik
Mi tam bliżej do dwóch setów w tym meczu. Jak Halep wygra pierwszego seta, w drugim może pójść na fantazji i presja trochę opadnie, a jak przegra, mogą wrócić demony przeszłości :p
Właśnie dlatego że wszystkie 7 meczów między tymi zawodniczkami kończyły się na 2 setach to teraz w tym wyjątkowym meczu będzie inaczej...

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Lul, myślałem że overpass jest G2.
W takim razie 1mapa Luminosity @2.3
Z tą drugą nie mam pojęcia jak będzie. Ja liczę na szybkie i łatwe 2;0 LG
⛔
Francuzi nie zaprezentowali nic, grali najprostszy CS, a Brazole broniły bombsite najpasywniej jak to możliwe i się zemściło, po tt z kolei, jak mieli szybko entry to nie robili nic na mapie.
Słaby zespół trafił na jeszcze słabszy. Faze z handicapem ładować w meczu z G2/LG aż miło

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
⛔
Francuzi nie zaprezentowali nic, grali najprostszy CS, a Brazole broniły bombsite najpasywniej jak to możliwe i się zemściło, po tt z kolei, jak mieli szybko entry to nie robili nic na mapie.
Słaby zespół trafił na jeszcze słabszy. Faze z handicapem ładować w meczu z G2/LG aż miło
Ja tak czy siak probuje jeszcze z LG na drugiej mapie po @3.20 i cały mecz po kursie @7.0. Skormnie w to wchodzę 1j na każdy zakład ????

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Ja tak czy siak probuje jeszcze z LG na drugiej mapie po @3.20 i cały mecz po kursie @7.0. Skormnie w to wchodzę 1j na każdy zakład ????
Co wy ćpiecie, jak teraz mapa G2, która wybrali, bo dobrze się im gra... forumowe janusze szukają tam gdzie nie trzeba... g2 2-0 ez.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
niech halep wygra bo jej sie nalezy, jak dziś przegra to sie chyba psychicznie załamie po kolejnej porażce

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom