Mi tam bliżej do dwóch setów w tym meczu. Jak Halep wygra pierwszego seta, w drugim może pójść na fantazji i presja trochę opadnie, a jak przegra, mogą wrócić demony przeszłościu Halep over 2,5 seta @2,38
Już 2-1 ????Prachuap w Tajlandii mocniej 1,90
Właśnie dlatego że wszystkie 7 meczów między tymi zawodniczkami kończyły się na 2 setach to teraz w tym wyjątkowym meczu będzie inaczej...Mi tam bliżej do dwóch setów w tym meczu. Jak Halep wygra pierwszego seta, w drugim może pójść na fantazji i presja trochę opadnie, a jak przegra, mogą wrócić demony przeszłości
Lul, myślałem że overpass jest G2.
W takim razie 1mapa Luminosity @2.3
Z tą drugą nie mam pojęcia jak będzie. Ja liczę na szybkie i łatwe 2;0 LG
Albirex Niigata FC - Home United over 0,5 HT 2,10
Ja tak czy siak probuje jeszcze z LG na drugiej mapie po @3.20 i cały mecz po kursie @7.0. Skormnie w to wchodzę 1j na każdy zakład ????
Francuzi nie zaprezentowali nic, grali najprostszy CS, a Brazole broniły bombsite najpasywniej jak to możliwe i się zemściło, po tt z kolei, jak mieli szybko entry to nie robili nic na mapie.
Słaby zespół trafił na jeszcze słabszy. Faze z handicapem ładować w meczu z G2/LG aż miło
Co wy ćpiecie, jak teraz mapa G2, która wybrali, bo dobrze się im gra... forumowe janusze szukają tam gdzie nie trzeba... g2 2-0 ez.Ja tak czy siak probuje jeszcze z LG na drugiej mapie po @3.20 i cały mecz po kursie @7.0. Skormnie w to wchodzę 1j na każdy zakład ????
To jest bet 4 fun. Nie takie akcje sie działy w CS ????Co wy ćpiecie, jak teraz mapa G2, która wybrali, bo dobrze się im gra... forumowe janusze szukają tam gdzie nie trzeba... g2 2-0 ez.