Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Pytanie do wiekszych fachowcow od siatki. Dlaczego takie zawodniczki jak Wolosz czy Tomsia nie sa powolywane do kadry bo Skorupa to pewnie z racji wieku nie gra?
Pytanie do wiekszych fachowcow od siatki. Dlaczego takie zawodniczki jak Wolosz czy Tomsia nie sa powolywane do kadry bo Skorupa to pewnie z racji wieku nie gra?
8. Spotkanie: Anglia - Kostaryka Typ: over 1.5 gola w pierwszej połowie (1:0 24min) Kurs: 2.20 Bukmacher: Bet365
Myślę że również warto.
Powodzenia
Edit. 0/4
Papraki...
Noo, elegancko odrobili :cwl::cwl::cwl::cwl::cwl: Polska liga mnie nie interesuje, to jest stan umysłu. Jakiś Kosz(m)arek co rzuca wolne spod psiochy jest najlepszym rozgrywającym w tym kraju, to wszystko mówi o tym sporcie w polskim wykonaniu.
6-2-0 bilans
Ładnie, pomimo tego, że Santana kontuzja przed samym meczem, czego nie sprawdziłem, ale i tak sobie ładnie poodbijali. Po północy kolejne mecze, może po 23 coś już wrzucę, see ya
"Joanna Wołosz za kadencji Jacka Nawrockiego w kadrze siatkarek była jedną z jej najważniejszych postaci, dlatego jej absencja dla wielu kibiców i obserwatorów była szokiem. Atmosfera wokół kadry siatkarek od dawna jest mało przyjazna, co rodzi plotki i spekulacje. Niedawno Berenika Tomsia otwarcie mówiła, że nie widzi dla siebie przyszłości w biało-czerwonych barwach, dlatego krytycy pracy Nawrockiego szybko doszli do wniosku, że Wołosz miała podobne powody, by pożegnać się z kadrą. Sama zainteresowana odpiera taką argumentację i chce, by jej przerwa od reprezentacji była jak najkrótsza."
Nie gram nic w towarzyskich, ale dzisiaj z racji tego że trochę przerwy było pogram sobie Portugalia - Algieria
Over 2,5 gola @1,8 Fortuna
Tak dla większych emocji, Ronaldo w 1 składzie no zobaczymy co ta Portugalia znów zagra