dokładam po 2.02set Hurkacz @1.81
Przy serwisie Huberta Włoch nie ma nic do powiedzenia, warto spróbować
Oj Bayern to pewnie wezmę, chyba,że sie szybki mecz zrobi, ale to Bayern ma większą moc,tyle,że forma taka sobie.Alba 3,2...muszą się podnieść
No jeszcze to po 4,33 złapałem, ale ... czyżby zje..li mecz 1 kwartą? Jeszcze troche czasuAlba 3,2...muszą się podnieść
i jeszcze @2.48, jak się bawić to się bawićdokładam po 2.0
kay:kay::]Na dzień doberek Kwarta 4 – Pierwsza zdobędzie 10 punktów - Pana @2,02
Oglądałem wszystkie mecze Sloane Stephens na tym turnieju i bardzo mi tutaj imponuje. Wygląda jakby grała na wysokim luzie i z taką wysoką pewnością siebie. Nie denerwuje się i gra po prostu swoje. Wysoka skuteczność trafiania piłek w kort przy mocnym uderzeniu, bo przecież Amerykanka ma czym uderzyć. Serwisem na pewno zdominuje Halep, bo Rumunka ten aspekt akurat ma na niskim poziomie, a w korcie wymiany oceniam na podobnym poziomie u obu PAŃ. Stawiam tutaj na SLOANE STEPHENS, a co się wydarzy to się okaże ????Tak jak dzisiaj Murgruza wygrała?
Jazda Alba! ???? Najpierw Bayern 17pkt, teraz Alba 13pkt2 kwarta FC Bayern München +4,5 @1,98
3xi jeszcze @2.48, jak się bawić to się bawić
Nie wyszli na parkiet, 21.4% skuteczności Alby do 81,3% rywala. Wszystko w tym temacie2 kwarta FC Bayern München +4,5 @1,98
:highhive:2 kwarta FC Bayern München +4,5 @1,98
pograli WTA aleWatutin 1 set 1,95
no dobra, Hurkacz -3.5 gema @1.84