>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
adik1992 560,4K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Muguruza dzis tragiczna i strasznie flegmatyczna na korcie. Bez iskry. Halep potrafi przebic pilke i to wystarcza. Tak jak wczoraj napisalem w dziale to tylko albo az kobiety i muguruza nagle niepotrafi przebic pilki a to co robi przy siatce to tenisowy kryminal. Chyba zadnej pilki nie skonczyla.

czaro82 524,2K

czaro82

Użytkownik
... może trochę egzotyczniej ale ... ?
Indie strzelą w drugiej połowie @ 1.92
Indie strzelą over 1.5 FT @ 3.55

adik1992 560,4K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Muguruza duzy ⛔
Dyspozycja dnia zadecydowala. Nie mozna wygrac meczu gdzie po 3 gemach robi sie 10 ue.
Muguruza bardziej ten mecz przegrala niz halep wygrala ale kto o tym bedzie pamietal za miesiac czy rok. Moze wreszcie rumunka wygra tytul WS bo za te wszystkie lata i porazki jej sie nalezy tak jak wozniackiej.

deepred 1,2M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Masóweczka poleciała, wiadomo było, że nie wejdzie.
#ustawione
Tak baj de łej to co polecacie zrobić w tej sytuacji Mirkowie?
#zrobięodwrotnie

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
3.
Spotkanie: UiTM - Sabah
Typ: over 3.5 gola ( 0:2 HT)
Kurs: 1.83
Bukmacher: Bet365

0/2
Panowie i Panie gramy to musi wejść!!! Btts w drugiej połowie myślę że będzie również ale bezpieczniej over 3.5 gola. Końcowy wynik: 1:3(?)
Powodzenia

Edit.
⛔
0/3
Jakiś żart... 0:3. Kiedyś skończy się ta seria...

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Sloane Stephens w wielkiej formie. Gdy dojdzie do finału to myślę, że w obecnej dyspozycji wygra z Halep, a kurs na nią pewnie będzie duży. Sloane zero stresu, zero zdenerwowania, gra na luzie i wszystko się udaje. Wspaniale porusza się po korcie i myślę, że win Amerykanki. Co o tym myślicie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom