Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
bardziej istotne w której jego części będzie padać lub nie, bo samo wpisanie w Google: Pogoda Paryż nie wiele wyjaśnia na temat tego czy będą grać czy nie.
Nie wiem, nie jestem pogodynką. Myślę 01kowo i w pogodę z podziałem na dzielnice nie wierze. Jest deszcz albo go nie ma, jak jest w jakieś części to dlaczego nie ma być w drugiej. Mam sprawdzać kierunek wiatru?
Od początku tygodnia codziennie pokazują deszcze i to z prawdopodobieństwem 70-80% i to praktycznie na większość tych godzin w których grają
Ile razy przerywali 2-3 z czego raz pod koniec dnia i już nie wznawiali
Nie wiem, nie jestem pogodynką. Myślę 01kowo i w pogodę z podziałem na dzielnice nie wierze. Jest deszcz albo go nie ma, jak jest w jakieś części to dlaczego nie ma być w drugiej. Mam sprawdzać kierunek wiatru? Daj Pan spokój.
to nie jest kwestia wiary, w miastach mniejszych niż Paryż w jednej części może lać a drugiej nie spaść nawet kropla deszczu, więc o czym my tu mówimy,
Korty znajdują się w 16 dzielnicy Paryża i tam należy sprawdzać pogodę a nie dla całego Paryża.
16. dzielnica Paryża, Paryż, Francja
To napisz czy będą dzisiaj przerywać, chętnie sprawdzę twoją teorię.
E: Psycho - Prawdopodobieństwo? Ale po co mi to? Pytane czy przerwą czy nie? Kolega pytał czy będą przerywać. Znając tylko pogodę na dzielnice, stwierdzisz to? ... To o co ta gówno burza