>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Siatka Sayany Zelenogorsk 6.80 ⛔
Nie wiem co oni tu kombinują ale najlepsza drużyna gra z najgorszą i przegrywa 0:2. Może się ogarną
Podaje nie wchodzi łamaniec, z za firany w kolejnym meczu tej ligi wchodzi po kursie 13

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Nie wiem, nie jestem pogodynką. Myślę 01kowo i w pogodę z podziałem na dzielnice nie wierze. Jest deszcz albo go nie ma, jak jest w jakieś części to dlaczego nie ma być w drugiej. Mam sprawdzać kierunek wiatru?
Od początku tygodnia codziennie pokazują deszcze i to z prawdopodobieństwem 70-80% i to praktycznie na większość tych godzin w których grają
Ile razy przerywali 2-3 z czego raz pod koniec dnia i już nie wznawiali

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Nie wiem, nie jestem pogodynką. Myślę 01kowo i w pogodę z podziałem na dzielnice nie wierze. Jest deszcz albo go nie ma, jak jest w jakieś części to dlaczego nie ma być w drugiej. Mam sprawdzać kierunek wiatru? Daj Pan spokój.
to nie jest kwestia wiary, w miastach mniejszych niż Paryż w jednej części może lać a drugiej nie spaść nawet kropla deszczu, więc o czym my tu mówimy,
Korty znajdują się w 16 dzielnicy Paryża i tam należy sprawdzać pogodę a nie dla całego Paryża.
16. dzielnica Paryża, Paryż, Francja

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
To napisz czy będą dzisiaj przerywać, chętnie sprawdzę twoją teorię.
E: Psycho - Prawdopodobieństwo? Ale po co mi to? Pytane czy przerwą czy nie? Kolega pytał czy będą przerywać. Znając tylko pogodę na dzielnice, stwierdzisz to? ... To o co ta gówno burza
wierząc w prognozy to raczej nie będą przerywać, jutro też powinni pograć bez przerw.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom