rogerfede93
Użytkownik
na własne życzenie
na własne życzenie
Podaje nie wchodzi łamaniec, z za firany w kolejnym meczu tej ligi wchodzi po kursie 13Siatka Sayany Zelenogorsk 6.80
Nie wiem co oni tu kombinują ale najlepsza drużyna gra z najgorszą i przegrywa 0:2. Może się ogarną
bardziej istotne w której jego części będzie padać lub nie, bo samo wpisanie w Google: Pogoda Paryż nie wiele wyjaśnia na temat tego czy będą grać czy nie.
Od początku tygodnia codziennie pokazują deszcze i to z prawdopodobieństwem 70-80% i to praktycznie na większość tych godzin w których grająNie wiem, nie jestem pogodynką. Myślę 01kowo i w pogodę z podziałem na dzielnice nie wierze. Jest deszcz albo go nie ma, jak jest w jakieś części to dlaczego nie ma być w drugiej. Mam sprawdzać kierunek wiatru?
to nie jest kwestia wiary, w miastach mniejszych niż Paryż w jednej części może lać a drugiej nie spaść nawet kropla deszczu, więc o czym my tu mówimy,Nie wiem, nie jestem pogodynką. Myślę 01kowo i w pogodę z podziałem na dzielnice nie wierze. Jest deszcz albo go nie ma, jak jest w jakieś części to dlaczego nie ma być w drugiej. Mam sprawdzać kierunek wiatru? Daj Pan spokój.
wierząc w prognozy to raczej nie będą przerywać, jutro też powinni pograć bez przerw.To napisz czy będą dzisiaj przerywać, chętnie sprawdzę twoją teorię.
E: Psycho - Prawdopodobieństwo? Ale po co mi to? Pytane czy przerwą czy nie? Kolega pytał czy będą przerywać. Znając tylko pogodę na dzielnice, stwierdzisz to? ... To o co ta gówno burza
W czwartej kwarcie można było brać po ponad 5 tylko rusek zablokował meczDinamo Tbilisi u14 2.00 basket
osobiście marnie, co najwyżej over 3.5 seta NIC więcej, ale mogę się mylić ????Jak widzicie szanse Bautisty z Djoko? @3.91 w sts
Ja nie widzę, ale to tylko sport :]Jak widzicie szanse Bautisty z Djoko? @3.91 w sts