Stefan ma racje ???? Simon zaczyna grac normalnie teraz. Wcześniej jakby mu sie wogole nie chcialo.albo jakby nie byl skoncentrowany. Teraz wrzucil wyzszy bieg i.intensywnosc gryNie nie, on zawsze wychodzi z czarnej dupy. I teraz stanie się to samo. Łapcie aktualny kurs a potem kontra w stronę Sama. Nie ma co nadwyrężać układu nerwowego![]()
Ale tak Simon gra to przebijaka czeka az.przeciwnik zepsuje ????Nie ma co sie sugerowac tym powrotem Simona - bo zadnej pilki nie wygral to wszystkie Sam wyrzucil.
No ja wiem - jeden z moich ulubionych graczy od paru lat. Ale serio, wiem ze przebijaka ale I winnera potrafi zagrac a tu nic a nic, troche to martwi.Ale tak Simon gra to przebijaka czeka az.przeciwnik zepsuje ????
2mapa Tyloo @4.1
Po terro tego typu drużyny radzą sobie zawsze lepiej. Do tego zaczęli od wygranej pistolki, no i jak to przegrają to bajo, więc warto spróbować
Gdyby Sam nie popelnial tyle bledow co dzis popelnia to by bylo 6-1 6-2 a teraz 5-1Nie wiem sksad ta euforia na simona Sam go ogarnie a kurs 2.0 to w dalszym ciagu jest baloniarz ktory bardziej agresywnymi zawodnikami ma problem moze Sam nie jest agresorem ale strzelic umi.
po 1. pistolka przegrana@6.5 vp 1 mapa
Pistolka wygrana i do zrobienia spokojnie