Egipt musi się otworzyć bo remis ich praktycznie eliminuje. Czuje że Ruskie to wezmąDobra zamykamy ten temat,co najlepiej na ten mecz ruskich zagrać?
Czutka. Graja u siebie podbudowani po manicie 5-0Myslisz ze ruskie wygraja bo sa na dopingu? Egipt Taki slaby nie jest
I tutaj teżLopez WIN @2.20 bet563
Nie tylko Ty, czlowiek czeka na mecz jak kurwa na wyplate, a tu takie cos, zeby jeszcze sie cos postarali, a tu kazdy umywa raczki, Lewego nie ma, Zielu nic, Krycha nie trzeba mowic, Piszczu to chyba na kacu, Błaszczykowski spierdolil przytomnie po polowie, bo wiedzial co sie szykuje..i wszystko dopelnia komentarz :sarcastic: aaa szkoda klawiatury. (nie, nie stawialem na Polske)Ja tam jestem załamany występem naszych "wróbelków"... Dali dupy i tyle.
Dokładnie można przegrać np jak Peru czy Tunezja ale atakować walczyć pozostawić coś po sobie, pokazać charakter a nie na chodzonego 86 minut i nagle wielki zryw pod publiczkę. Ja to się dziwię że oni o własnych siłach z szatni wyszli. Chyba że ta droga ich tak zmeczyla że nie mieli siły biegać . Kolumbia też gra o wszystko więc więcej jak 20% naszym nie daje.Ja jestem zażenowany stylem porażki. Kto wie czy będą mieli drugą okazję pojechać na mundial więc nie powinni grać tak zachowawczo, bo nie potrafią, po prostu nie potrafią :sweat: 2 gole z własnych błędów, pierwszy trochę pechowo... No cóż, trzeba odesłać Kolumbijczykow do domu :wasntme: