>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Myslisz ze ruskie wygraja bo sa na dopingu? Egipt Taki slaby nie jest

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
No to co czekamy na mecz &quot;sąsiadów ze wschodu&quot;
Rosja wygra @2,04 Fortuna
Jak dzisiaj znów dobrze zagra Cheryshew i Golovin to Egipt jest do ogrania. Przecież nawet jak będzie Salah to on meczu sam nie wygra, a w Rosji są dobre grajki tylko nie którym się nie chce, a większość siedzi w lidze rosyjskiej bo tam mają wygodę i ładne pieniażki. Ja jakoś tego Egiptu nie widzę i gram win Rosji.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Hehe z za firany Jordania w kosza po 8.70 plus grubo handi +16,5 a oni prowadzą po pierwszej kwarcie 35:16
Już skontrowane po 7.30 będzie gruby hajs
Sugerowałem się wcześniejszym meczem w tym turnieju gdzie Irak po podobnym kursie pokonał Arabię

J 185

jkj

Użytkownik
Egipt 3,5 roga @1,6
Kartki w meczu over 3,5 @1,95
Kartki w meczu over 4,5 @3,2
Egipt liczba fauli over 11,5 @1,6
Kilka typków na wieczor
Oraz liczba spalonych over
3,5 @1,95 w meczu
1,5 Egipt @1,8
1,5 Rosja @1,67

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Ja jestem zażenowany stylem porażki. Kto wie czy będą mieli drugą okazję pojechać na mundial więc nie powinni grać tak zachowawczo, bo nie potrafią, po prostu nie potrafią :sweat: 2 gole z własnych błędów, pierwszy trochę pechowo... No cóż, trzeba odesłać Kolumbijczykow do domu :wasntme:

rodd 136

rodd

Użytkownik
Ja tam jestem załamany występem naszych &quot;wróbelków&quot;... Dali dupy i tyle.
Nie tylko Ty, czlowiek czeka na mecz jak kurwa na wyplate, a tu takie cos, zeby jeszcze sie cos postarali, a tu kazdy umywa raczki, Lewego nie ma, Zielu nic, Krycha nie trzeba mowic, Piszczu to chyba na kacu, Błaszczykowski spierdolil przytomnie po polowie, bo wiedzial co sie szykuje..i wszystko dopelnia komentarz :sarcastic: aaa szkoda klawiatury. (nie, nie stawialem na Polske)

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Ja jestem zażenowany stylem porażki. Kto wie czy będą mieli drugą okazję pojechać na mundial więc nie powinni grać tak zachowawczo, bo nie potrafią, po prostu nie potrafią :sweat: 2 gole z własnych błędów, pierwszy trochę pechowo... No cóż, trzeba odesłać Kolumbijczykow do domu :wasntme:
Dokładnie można przegrać np jak Peru czy Tunezja ale atakować walczyć pozostawić coś po sobie, pokazać charakter a nie na chodzonego 86 minut i nagle wielki zryw pod publiczkę. Ja to się dziwię że oni o własnych siłach z szatni wyszli. Chyba że ta droga ich tak zmeczyla że nie mieli siły biegać . Kolumbia też gra o wszystko więc więcej jak 20% naszym nie daje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom