>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Moim zdaniem jak się już upierać przy tym,że oni nie wyjdą to lepiej pograć Win egiptu z Ruskami po 4.00 niż czekać do ostatniej kolejki bo tam mogą się dziać cuda jako,że to gospodarz.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Tez bym szedł w stronę VP. Mimo tego, że za nimi nie przepadam i ogólnie ostatnio ich gra nie zachwyca, to jednak jest to LAN, są w roli underdoga - mam jakaś czutke, że to wezmą i taki kursik jak najbardziej mnie do tego zachęca.
VP WIN
@2.25 bet563
✅✅✅ Ależ comebacki na cache! :eek:kay:

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Panowie jeszcze coś dla kogoś kto lubi bardzo wysokie kursy z szansą wejścia a mianowicie : Guedes najlepszy strzelec Portugalii 25.00 STS . Ten gość mial sezon życia w Valencii, nastrzelał bramek, w ostatnim sprawdzianie przed Mundialem strzelił 2 bramki. Jestem ciekaw czy wyjdzie w 1 składzie mam naddzieje,żę tak bo jest o wiele lepszy od Andre Silvy. Ten kurs to jakaś pomyłka wszędzie jest po 7. tutaj 25 jest mega różnica. Polecam grać

Otrzymane punkty reputacji: +11
suchyy 562

suchyy

Użytkownik
Po wczorajszym dniu można postawić w jakiej grupie będzie najwiecej goli , po wczorajszym 5:0 jest kurs 3.50 na grupe A , co myslicie? dosyć spora zaliczka

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
No to przemyśl teraz kolego. Masz 3 napastników. 2 wystawiasz. I teraz Guedes strzela 2 bramy w ostatnim sprawdzianie. Wystawiasz go w 1 składzie. I masz CR7 jako strzelca po 1.50 mimo,że strzela mnóstwo bramek w kadrze to pewnie nawet nie kojarzysz Guedesa ale to naprawdę gość z wielkim potencjałem. I masz drugiego napastnika - Guedesa po 25 kursie. I teraz uwaga, jak uważasz jest value czy nie ma?

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
VP znowu dogiem i znowu jadą. Jak nic w tym meczu się już dziwnego nie przytrafi i wyjdą z grupy, to w dalszej fazie turnieju będzie można łapać spoko kursy na ich mecze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom