>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Mouz ✅ ✅ ✅
Masterclass game.
Na jutro polecam Virtus.Pro z Tyloo o 6 rano.
Kurs ponad 2.
Polecam ;)
Polecam takze polować na Liquid w meczu z BiG ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Widzialem kazdy mecz polek i nawet jak graly slabo to tak nie pajacowal. A tu mu mikrofon na czasie przeszkadza. Tylko o to zachowanie mi chodzi. Widac po polkach ze one ten mecz chcialy zagrac i jechać na odpoczynek.
to tym bardziej potwierdza zaangażowanie trenera, a w szatni powinny dostać zjeb że chciały olac mecz
Dla dobrego trenera kazdy mecz jest wazny

egreg 942

egreg

Użytkownik
uwierz mi że gdyby musiały wygrać to by się spiely
No właśnie jestem niemal na 100% pewny że nawet gdyby musiały wygrać i &quot;się spięły&quot; to też by przegrały... akurat ten konkretny mecz.
Gdyby grały np: jutro kolejny mecz z tymi samymi przeciwniczkami to równie dobrze mogło być łatwe 3:0...

R 367

romeo12345

Użytkownik
No właśnie jestem niemal na 100% pewny że nawet gdyby musiały wygrać i &quot;się spięły&quot; to też by przegrały... akurat ten konkretny mecz.
Gdyby grały np: jutro kolejny mecz z tymi samymi przeciwniczkami to równie dobrze mogło być łatwe 3:0...
Dlatego sportów drużynowych kobiet sie nie gra. Nie wiem po co sie w to pchacie? Jedna z druga beda przed okresem i w nerwach ograja Rosjanki. A za dwa dni dostana okresu, wszystko zacznie je bolec i przegraja z Dominikana bo nie beda mialy sily skakac.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
to tym bardziej potwierdza zaangażowanie trenera, a w szatni powinny dostać zjeb że chciały olac mecz
Dla dobrego trenera kazdy mecz jest wazny
Tak. Za kare powinien ich nie powolywac na nastepnd mecze. Badzmy powazni. Przeciez za ten mecz nikt nie bedzie rozliczal ani trenera ani zawodniczek. Tak jak pisalem jutro nikt o tym meczu nie bedzie pamietal.
Wyobraź sobie że grają dwie drużyny w ostatniej kolejce polskiej ligi które o nic nie walczą. I co gospodarz ma się spinac bo gra przed własną publicznością. To że trener pokrzyczy nie znaczy że zależy mu za wszelką cenę na wygranej bo nastawienia graczy nie zmieni. On jest rozliczany za ogólny rezultat. Popatrz ile takich spotkań było w ostatnich 2-3 kolejkach ekstraklasy o których nikt nie pamięta.
Żeby była jasność nic nie grałem z meczu polek.
Dlatego nie rozumiem grania 3:0 polek bo równie dobrze dzisiejszych meczów nie musiałoby być bo już wszystko się wczoraj wyjaśniło.
Popatrz na wyniki korony od momentu przebrania półfinału PP. Dostawali wszystko równo jak leci i sami piłkarze mówili że już nie ma takiej motywacji i koncentracji. I ktoś o tym pamięta? Wszyscy chwalą ich za osiągnięcie miejsca w tabeli. Dlatego polki zagrały mecz bez spiny o wynik i tyle. Rozegrały fajny turniej i można bić brawo za kilka fajnych spotkań. Nie rozumiem tego hejtu że musiały dziś wygrać bo grały u siebie.

tnf 253

tnf

Użytkownik
dlatego lepiej jest obstawić na zespoły po jakiejś porazce niż po serii zwycięstw ???? oczywiście, że nie zawsze ale motywacja jest inna po przegranej a inna po serii win. Głowa i motywacje są ważniejsze często of formy i różnych tabelek.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Na jutro polecam Virtus.Pro z Tyloo o 6 rano.
Kurs ponad 2.
Tez bym szedł w stronę VP. Mimo tego, że za nimi nie przepadam i ogólnie ostatnio ich gra nie zachwyca, to jednak jest to LAN, są w roli underdoga - mam jakaś czutke, że to wezmą i taki kursik jak najbardziej mnie do tego zachęca.
VP WIN
@2.25 bet563

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Jak mogę wejść na Betsafe? Jeszcze niedawno wszystko śmigało, ta strona z aliasem &quot;41&quot; działała bardzo dobrze, a teraz znowu mam problemy. Jest jakiś prosty sposób? Myślałem, że ponownie działają w naszym kraju półlegalnie...
EDIT: Już mi pomógł jeden użytkownik na PW, dziękuję. Jeżeli kogoś to interesuje 0 wystarczy dodać alias &quot;42&quot;, w zasadzie mogłem się tego domyślić ????

icanseeelvis 122

icanseeelvis

Użytkownik
Jak mogę wejść na Betsafe? Jeszcze niedawno wszystko śmigało, ta strona z aliasem &quot;41&quot; działała bardzo dobrze, a teraz znowu mam problemy. Jest jakiś prosty sposób? Myślałem, że ponownie działają w naszym kraju półlegalnie...
VPN? Puffin? zmienienie DNS na google?

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Tez bym szedł w stronę VP. Mimo tego, że za nimi nie przepadam i ogólnie ostatnio ich gra nie zachwyca, to jednak jest to LAN, są w roli underdoga - mam jakaś czutke, że to wezmą i taki kursik jak najbardziej mnie do tego zachęca.
VP WIN
@2.25 bet563
Pierwsza mapa 16:10 dla VP. Bierzcie mirage i do kasy.

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Czasami jak czytam inne działy na forum to chce mi się śmiać ???? ???? ???? .
Wczoraj pewnie siadła Rosja za 550, dzisiaj wchodzę za 200 w dubel:
Hiszpania (2.12) + Maroko (2.28) - 4.83
Mimo kłopotów Hiszpanii nie wierzę w ustawkę na remis, to są Mistrzostwa Świata.
Maroko po tym kursie to dla mnie value.
Mam te drużyny postawione w kombi z końca maja (1.95 i 2.32), mimo wszystko podbijam ???? .

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Na Betssonie np 4.50 kurs. Przed meczem było 2.50 chyba, powiem wam szczerze,że co się zmieniło od wtedy? Przy takim kursie już warto ryzykować moim zdaniem na te zdarzenie ale jest jeden szkopuł. Przypuśćmy,że teraz Urugwaj wygrywa z Egiptem, potem ma Arabię czyli 6 pkt. I co się ddzieje w ostatniej kolejce? Wystarcza im remis z GOSPODARZAMI w ostatniej kolejce do zajęcia pierwszego miejsca. I co myślicie będą się zabijać o ten mecz? Są zbyt doświadczoną drużyną i choć nie lubię teorii spiskowych to jednak gospodarz...Te 5 bramek naprawdę dużo zmienia w tej grupie teraz.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Hanfman fajnie pohandlowal ???? kurs przyjemny 4.0 to jak tu sie bylo nie skusic? Za wygranie nawet tego.czelendzera skasowalby pare tysiecy euro a na tym meczu tylko bedzie do przodu o klkadziesiat tysiecy ???? )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom