Na tenis ode mnie dziś : Lopez WIN + Berdych WIN @ 2,10
Berdych zagrał katastrofe na cegle w tym roku, ale na trawie zawsze był dobry. Myślę, że w końcu wygra dzisiaj. Paire to wiadomo jaki jest. Lopez na trawie jest świetny, myślę, że na luzie ogra Simona.
Na piłkę : Rosja - AS @ over 2,5 gola @ 2,20
Napisałem w dziale dlaczego.
... może jakieś +1.5 dla Maxa, długo Kangur niepogrywał w wìększych turniejach, jakoś nie chce mi się wierzyć że 3mał formę na trawę i nagle świetnie wejdzie w sezon na grassie. Ponadto jedna iskra w głowie i po...
nigdy nie wiadomo ile wyjdzie, ale to bardziej w formie zabawy bo kupony po 10 zł. A może sie uda trafić 20 spotkań i będzie się ustawiony do końca życia ????
Raz grałem w sportingbet w podobną zabawę codziennie za 10 Euro grasz przez miesiąc czasu i do podziału dla wytrwałych 400 tys Euro. Gdyby nie to że część kuponów była wygranych to bym był na minusie
Panowie jak to jest z bonusem z totolotka. Wcale go w sumie nie chciałem, wpłaciłem tam kase, zagrałem swoją tasiemkę na braki awansów drużyn azjatyckich (POLECAM!!) i co teraz mam bonus. Mogę nim się bawić i grać a gdy przyjdzie kasa z długoterminówki to bede mogl ją normalnie wypłacić? Ktoś cos?
Spasojević 11.00
Spasojević drugi set 7.10
Szanse jakieś są jak się ogarnie bo potrafi zrobić 40:15 i przegrać gema, a przy podaniach rywalki też walczy
Jeżeli chodzi o bramkę to na kogo nie postawi to będzie pewny dobry poziom, Fabiański zagrał cały sezon w Anglii a Szczęsny tylko kilka spotkań, a trening to nie to samo co rytm meczowy.