do "miszcza" się odzywasz w ten sposób ? nie ładnie ???? . Panie jakbyś mnie znał to byś wiedział, że powyższe nie będzie miało miejsca czyt. stawianie domów etc.Pogrzało Cię chyba dobrze...jedno jest pewne towar masz z dobrej ręki. W piłce kopanej nie ma pef, peffek czy golizn.Jak tego nie zrozumiesz to popłyniesz grubo i skończysz pod mostem.
Miszczu w bukmacherkę sie bawię ponad 20lat czyli pewnie więcej niż Ty żyjesz.Po prostu dobra rada starszego kolegi,który swoje już na piłce wtopił..I nie gra od lat.Po co masz sie uczyć na swoich błędach,to bywa kosztowne.Jest tyle dyscyplin na których możesz hajs przytulic to po co kopać sie z koniem..do "miszcza" się odzywasz w ten sposób ? nie ładnie ???? . Panie jakbyś mnie znał to byś wiedział, że powyższe nie będzie miało miejsca czyt. stawianie domów etc.
Mam pograną Chorwację rozsądnie i tyle w temacie. Zachęcam do pogrania ich. Zapraszam do mojego tematu i wtedy pogadamy ...
2.
Spotkanie: Vegalta Sendai - Shonan Bellmare
Typ: Vegalta over 2.5 gola (1:0 21min)
Kurs: 2.25
Bukmacher: Bet365
Pierwszy mecz Shonan Bellmare wygrało 3:0... Teraz ewidentnie widać że chcą się bronić... Vegalta to wykorzysta...
Powodzenia!
Nareszcie...3.
Spotkanie: Vegalta Sendai - Shonan Bellmare
Typ: over 3.5 gola (2:0 HT)
Kurs: 1.83
1 nie weszło, 2 powinno wejść...
Nr 3 również polecam.
W chwili obecnej dwumecz 2:3 dla Shonan...
Vegalta nie odpuści... Ale nie wiem czy czasem Shonan czegos nie strzeli...
Końcowy... 3:1, 4:0...
Powodzenia
Sendai--Shonan btts @ 2.30
Kyoto--Yamaga over 1.5 @2.30
Kyoto strzeli @2.55
... Ale mnie Samuraje nabrali ????
5.Próbujemy dalej... Bez napinania się... Delikatne kursy jak wczesniej.
Myślę że warto.
Wysokich wygranych!
5.
Spotkanie: Jubilo Iwata - Gamba Osaka
Typ: over 3.5 gola ( 1:1 HT)
Pierwszy mecz Gamba Osaka wygrała 1:0... Więc w chwili obecnej Jubilo potrzebuje goli...
6.
Spotkanie: Urawa Red Diamonds - Ventforet Kofu
Typ: over 4.5 gola (2:1 HT)
Tutaj podobnie... Pierwszy mecz niespodzianka i 2:0 dla Ventforet Kofu. Teraz mamy 2:1 do przerwy dla Urawa Red Diamonds... Myślę że Ventforet strzeli jeszcze jednego gola...(kupon nr4) a o to że Urawa strzeli jestem spokojny - pytanie ile...
Mam nadzieję że pomogę.
Można zagrać ako...3.35
Jeśli za niskie to dokładamy over 10 rzutów rożnych w meczu Jubilo Iwata - Gamba Osaka po kursie 2.20... w sumie kurs 7.39...
Powodzenia