>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Widze ze znow bedzie po sparingach ze nie ma po co jechac z taka gra i obrona jak meczu na mundialu nie mozna porownac z zadnym sparingiem i nie wiem jak dobrym rywalem. To samo bylo przed euro. Pazdan z glikiem grali slabo a na euro byli gwaiazdami. Przyjdzie mecz na mistrzostwach i pazdan wskoczy na swoj sposob bo bedzie inna koncantracja. Oni wiedza po co tam jada i dla wiekszosci to ostatnia szansa na jakis dobry wynik na mundialu. Dla pilkarzy najlepiej jakby nic nie grali bo nie bedzie glupich komentarzy.
Ja juz dawno nie zwracam uwagi na mecze towarzystkie przed turniejami bo kazda druzyna w takich meczach cwiczy rozne zagrywki a wynik to sprawa drugorzedna.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Golden State to dzisiaj zamyka w 4-0 ? Czy Cavs stać na cokolwiek ? Mi się widzi 4-0.
Wydaje mi się, że Lebron over 36 pkt easy po @1.7 w tym meczu tymbardziej wygrana Cleveland chociażby z takiego powodu aby świętować mistrza na swojej hali.

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Texas Rangers under 3.5 @ 1.83
Seattle Mariners @ 1.89
under 0,5 pierwszy inning KC Royals - Oakland Athletics @ 1.76
Dzisiaj płasko po 2u
BOL

Otrzymane punkty reputacji: +1
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Niemcy 2 set @ 2.75
Nie kumam, na pewno było jakieś wznowienie gry po czasie, nie wiem o co w tym chodziło. Może tego nie rozumiem ale tak to przynajmniej wyglądało. Na flashscore była już wygrana dla Litwy, a oni wznowili gre dosłownie na sekunde. Z tym, że nie miało to wpływu na wynik.
Tez nie kumam, bo skorygowali, po 3 godzinach jako wygrany(remis), pewnie się upomną, bo Litwa wygrała.

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Witam jeżeli jest aktywny jakiś moderator do zerkniecia do zgłaszania błędów w &quot;Typach Dnia&quot; przez przypadek wkradł się duży błąd w zapisie jakby ktoś mógł poprawić byłbym wdzięczny mecz zaczyna się o 05:40 więc trzeba by było to zrobić w miarę szybko pozdrawiam i z góry dzięki.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
myślę że można uderzać over 1 kwarty w Finale NBA, ja pograłem linię 54.5 po 1.65 ;) Wszędzie podobnie jest ...
✅ 25:34:dance: ale ostatnie pół minuty to niezła patola była ????

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
1.
2 zdarzenia

1.Spotkanie: Vissel Kobe - Yokohama F. Marinos
Typ: over 2.5 gola (1:0 47min)
Kurs: 1.66

+
2.Spotkanie: Vissel Kobe - Yokohama F. Marinos
Typ: over 10 rzutów rożnych ( 5 rr 47min)
Kurs: 2.20
Akumulator: 3.66
Bukmacher: Bet365

Myślę że warto spróbować.
Powodzenia

Edit.
⛔

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
2.
Spotkanie: Vegalta Sendai - Shonan Bellmare
Typ: Vegalta over 2.5 gola (1:0 21min)
Kurs: 2.25
Bukmacher: Bet365

Pierwszy mecz Shonan Bellmare wygrało 3:0... Teraz ewidentnie widać że chcą się bronić... Vegalta to wykorzysta...
Powodzenia!

Edit.
✅

C 334

copper

Użytkownik
Chorwacja z Nigeria na MŚ tą peffka peff po dobrym kursie, za dom, samochód, kredyt i kilka chwilówek...
Pogrzało Cię chyba dobrze...jedno jest pewne towar masz z dobrej ręki. W piłce kopanej nie ma pef, peffek czy golizn.Jak tego nie zrozumiesz to popłyniesz grubo i skończysz pod mostem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom