>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
astralis - liquid; ponad 26.5 @1.95
Inferno - obie drużyny ugrają zdecydowaną większość swoich rund po CT, myślę że astralis wygra do 11/12, jeśli liquid zacznie po ct to warto czatować na wysoki kurs przed drugą połową na astralis
3set nadal;del potro poniżej 9.5 gema @1.81

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Pogadalem to biore di lorenzo 2.04
Nie w temacie ale napisze mi ktos nawet na pw jak mobilnie wylaczyc obserwowanie tematu? Odznaczam opcje ale za kazdym razem powraca

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Knoll/Voracova przy 2-1 na drugi debel beda staly 1.75 grac!
Grac na Knoll oczywiscie. Bardziej na Voracova ale jak zwal tak zwal.
A ten Vatutin po 2,62 to troche nie za duzo z Hurkaczem? W zeszlym roku wygral turniej.
Hurkacz w gazie tym bardziej w Poznaniu na przeciwnika no bet chyba ze Hurkacz na live kolo 1.8 zreszta Walutin konczhl dzisaj mecz z niemcem.
Mam jeszcze Cuevesow w deblu po nedznym kursie...moze wjedzie
Wazne zeby di lorenzo i duque wygraly do tego debel i szalu niema straty tez
No i cska over 149.5 ale to juz formalnosc

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Dobra kase mozna lapac u dziewuch na trawie tam overy gemowe tak lataja ze hoho a panny serwis dobrze trzymaja to nie ziemia a kursy na utrzymanie serwiśu jak na clayu
tym bardziej jak sie jakas zle czuje na tej nawierzchni to nie przyjezdza a graja glownie brytyjki i hardcorowe panny radze wziac to pod uwage.
Kocham trawe hehe
Pisalem kiedys dluzsze pogadanie na temat pewnej zawodnoczki z usa zwanej Collins. Przez pare miesiecy odpuscilem bukmacherke i co widze na AO panna dochodzi chyba do cwiercfinalow glowy nie dam sobie ukrecic ale palaca moge. Zajebista sprawa ryle na niej wygranych ze sie nalezalo a talent pokaze jeszcze nie raz. Kto pamieta moje wpisy wie ze wody nie leje.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
16 runda Liquid @2.0
Ostatnia nadzieja ich to pistole
astralis - liquid; ponad 26.5 @1.95
Inferno - obie drużyny ugrają zdecydowaną większość swoich rund po CT, myślę że astralis wygra do 11/12, jeśli liquid zacznie po ct to warto czatować na wysoki kurs przed drugą połową na astralis
3set nadal;del potro poniżej 9.5 gema @1.81
✅
⛔
✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom