>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Jak dla mnie BTS @1.86 w meczu Polski jak najbardziej prawdopodobny. Ostatni dzwonek do kombinowania w obronie bo pali się delikatnie grunt i właśnie to Chile może wykorzystać. O to czy strzelimy my bym się nie martwił.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
przecież na tę chwile Thiem&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;Djokovic
Astralis @3.5
Ugrają pistolki i do zrobienia na spokojnie

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
A domanski wielki ekspert po pierwszym wygranyn secie przez Ige juz ja w finale wital. To jest chyba najgorszy komentator eurosportu w chwili obecnej i te wcinki podczas wymian.

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
A domanski wielki ekspert po pierwszym wygranyn secie przez Ige juz ja w finale wital. To jest chyba najgorszy komentator eurosportu w chwili obecnej i te wcinki podczas wymian.
W drugim secie meczu Thiem vs Cecchinato to samo komentatorzy robili i w trakcie wymian juz mowili kto ta wymiane wygra a potem sie okazywalo zupelnie odwrotnie niz prorokowali

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
W drugim secie meczu Thiem vs Cecchinato to samo komentatorzy robili i w trakcie wymian juz mowili kto ta wymiane wygra a potem sie okazywalo zupelnie odwrotnie niz prorokowali
Wlasnie domanski komentuje thiema ;)
Tak samo bylo na meczu marko z djoko czy nadal diego i za kazdym razem punkt wygrywal ten co mial przegrac.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
przecież na tę chwile Thiem&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;Djokovic
Astralis @3.5
Ugrają pistolki i do zrobienia na spokojnie
✅
13-1 połówka druga, takiego CT nikt nie ma w tej chwili jak astralis. Przed pistolami kurs 4 wisiał nawet

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom