Krecz Delpo rozliczony na zwrot, tego się nie spodziewałem ???? @2.70 siadło (bet365)Nishikori + Zverev + Del Potro + Kontaveit
@4.39 i tyle na dzisiaj ????
Capitals 1.80 ML
... z grubej rury atakujesz poranek widzęPeliwo - MC Donald 2 set under 9.5 gema @4.35
weszło jednakPeliwo - MC Donald 2 set under 9.5 gema @4.35 for fun
... nieważne za ile ważne żeza 10 zł zagrałem hehe
Kłócą sięCzemu nie graja Mcdowell z Paliwem? Sledze tylko na livescorze. Ktos to moze oglada?
Haha jak to o co??? Mam pogranego Peliwo po grubym kursie mam nadzieje ze dokoncza. Na libescorze napisali ze deszcz. Co za kurła peszekKłócą się
Najpierw się klocili jak McDonald oddał do zera, a po chwili deszcz. Mam peliwo zza firany za 11Haha jak to o co??? Mam pogranego Peliwo po grubym kursie mam nadzieje ze dokoncza. Na libescorze napisali ze deszcz. Co za kurła peszek
Hehe ja za troche wiecej chyva ???? po po kursie 7 liczylem.wlasnie ze bedzie jakis waleczek. A Mcdowell od 4:2 i 30:0 przegral.chyba 15 pilek pod rzad injest 4:5 ???? ciekawe jaki ten deszcz u czy dzisiaj dokonczą czy raczej jutro ????Najpierw się klocili jak McDonald oddał do zera, a po chwili deszcz. Mam peliwo zza firany za 11
@11 przy 4:2 30:15Hehe ja za troche wiecej chyva ???? po po kursie 7 liczylem.wlasnie ze bedzie jakis waleczek. A Mcdowell od 4:2 i 30:0 przegral.chyba 15 pilek pod rzad injest 4:5 ???? ciekawe jaki ten deszcz u czy dzisiaj dokonczą czy raczej jutro ????
Za klepaka 6-6 w ostatnim secie @10Yanga trzeba grać, Vanni juz swiruje