>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
A ja bym zagral z tenisa dzisiaj takie ako grubiej.
Goffin handi 4.5 gema kurs 1.45
1.5 seta Kontaveit kurs 1.5
Fog handi 7.5 gema 1.28
Ako 2.7

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Czy Fognini over 5.5 gema w meczu to dobry pomysł? Szukam czegoś do dubla a jestem po prasówce z działu tenisowego. Oczywiście są dwa obozy, ale zrozumiałem, że Fabio się spina na Nadala, który jest terminatorem. No to myślę, jak pogodzić obydwie strony i mi wychodzi, że jak przegra Fabio 6:3 6:3 to nadal typ wejdzie. Jakieś spostrzeżenia?

L 234

lalus85

Użytkownik
Czy Fognini over 5.5 gema w meczu to dobry pomysł? Szukam czegoś do dubla a jestem po prasówce z działu tenisowego. Oczywiście są dwa obozy, ale zrozumiałem, że Fabio się spina na Nadala, który jest terminatorem. No to myślę, jak pogodzić obydwie strony i mi wychodzi, że jak przegra Fabio 6:3 6:3 to nadal typ wejdzie. Jakieś spostrzeżenia?
mało jest innych typów do grania, że chcesz na siłe walnąć na coś w co sam nie wierzysz , że wejdzie ?

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
mało jest innych typów do grania, że chcesz na siłe walnąć na coś w co sam nie wierzysz , że wejdzie ?
W dziale? Na ATP widziałem debatę o Fognini - Nadal oraz 2 inne typy, więc sumarycznie jest niewiele. Nie patrzyłem na inne dyscypliny, gdzie warto się udać po jakiś pomysł? Bo mój pomysł właśnie ograniczał by się do Nishikori +1,5 seta i własnie Fabio over 5.5 gema.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
W ręcznej dzisiaj posucha, ale myślałem nad dwóch typów z meczu Stelmet - Anwil w kosza. Tylko widzę, że połączenie Stelmet+Over punktowy w meczu posiada do zagrania tylko Forbet, co średnio mi się uśmiecha.

L 234

lalus85

Użytkownik
W dziale? Na ATP widziałem debatę o Fognini - Nadal oraz 2 inne typy, więc sumarycznie jest niewiele. Nie patrzyłem na inne dyscypliny, gdzie warto się udać po jakiś pomysł? Bo mój pomysł właśnie ograniczał by się do Nishikori +1,5 seta i własnie Fabio over 5.5 gema.
Jak opierasz się o wiedzę innych , to widze , że mało doświadczony jesteś ... Jakoś trzeba zaczynać . Graj co Ci sumienie podpowie

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Mi się wydaje, że będzie albo łomot w stylu 6:1 6:2 albo Fognini powalczy. Typ na jego gemy w linii 5,5 jest taki pomiędzy jednym a drugim, jeśli wierzysz, że powalczy, to można próbować linii choćby 6,5, wtedy 6:3 6:4 też daje wygraną, a jeśli Nadal miałby wygrać seta z podwójnym przełamaniem, to obawiam się, że drugi skończył by się podobnie ;)

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
No fakt, trochę loteria z tymi gemami. To pozostanę przy tym, że Rafa go zje, a jak wejdą gemy to uronię łzę ????

L 234

lalus85

Użytkownik
mam +14,5 w kosza na babska i maja -15 i 12 sek do konca i 2 faule i moje maja teoretycznie 4 osobiste i oczywiscie 0/4 trafione - LITOSCI

gmark 765

gmark

Użytkownik
Kuzmova polamala sie serwujac na mecz 6-5 40-0, to co Madison po mecz? (jezeli wygra TB)

W TB 7-1 dla Kuzmovej
W umie to madison miala 5*3 w secie pozniej 40-15 5-4 przy serwisie Kuzmy, moglo jej to siedziec w glowie.

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
League of legends
RNG vs Fnatic
Fnatic win @3.35
Fnatic +1,5 mapy @2.0
Już w grupie ich mecze były bardzo close, minimalne błędy Fnatic, teraz bo5 więc jest spore value na Fnatic.

I 477

imperator88

Użytkownik
Kerber z 42 4-6 klasyk.Niemka chyba nie ma sił przy dłuższych wymianach,gra jakby po 6-7 odbiciach już nie dawała rady w wymianach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom