W konia zrobili Pliskovą w 11 gemie trzeciego seta,i potem już poszło w stronę Greczynki.Zasmeczowała w boisko a wywołali aut,co dało bp Sakkari.
Bequ 3,10 przy 1-1 0-15
Chan/Yang 4,15 przy 2-3
... @1.72 - zapomniałem kursuOver 10.5 w 2 secie u Kontaveit
Pograłem ale już widzę nikłe szanse powodzenia przy tej obronie AzotówZrobiłem mały wyjątek i chce dać każdemu zarobić. Jeżeli ktoś tu jeszcze jest z osób, które grały ze mną, bo zobaczyłem horrendalnie wysoką linie na over bramkowy Vive. Początek meczu za minutę, na LIVE jest typ dostępny.
Ładujemy Under 37.5 bramki Vive po kursie 1.80 i lecimy to na grubości. Piłka ręczna oczywiście. Buk: STS
Venus 2nd set 2.23
Haha ???? ten zakątek spływa nerwami i przecieraniem oczu, lepiej go unikać ???? staram się trzymać z daleka od damskiego tenisa, ten kto gra systematycznie WTA to prawdziwy hazardzista!Ale tutaj ludzie licza kase !!! Dostalem taka informacje, ze to taki zakatek mlekiem i miodem plynacy. Begi, Williams... Czy taktyka 100 typow na dzien jest skuteczna i przynosi wymierne profity? Ostro da sie na tym zarobic? Tak z ciekawosci pytam. Z gory dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz i pozdrawiam.
miałem coś napisać, ale się ugryzłem w język :wait:Zrobiłem mały wyjątek i chce dać każdemu zarobić. Jeżeli ktoś tu jeszcze jest z osób, które grały ze mną, bo zobaczyłem horrendalnie wysoką linie na over bramkowy Vive. Początek meczu za minutę, na LIVE jest typ dostępny.
Ładujemy Under 37.5 bramki Vive po kursie 1.80 i lecimy to na grubości. Piłka ręczna oczywiście. Buk: STS