mrbrightside
Użytkownik
Juz oddaje. Japoncy to.poslusszny narodZamknięte z plusem to najważniejsze
odłamał..... jaja
Juz oddaje. Japoncy to.poslusszny narodZamknięte z plusem to najważniejsze
odłamał..... jaja
ale wiekszosc ludzi na świecie widzialem gralo Dimitrova chyba ????Przeciez ten mecz to niezle widowisko.sportowe z reżysereria i.scenariuszem ???? )a Sushi z Dimim swietnie odgrywają role. Mnostwo ludzi gralo.ma japonica i tak sie konczy
tak ja widziałem tutaj i na zagranicznym jednym serwisie ze japonca ???? to nie wiem. ale meczyk dla mnie smierdział . grali 3 sety i kazdy wygrywał zawodnik ktory był juz w nim przełamanie w pplecy ????ale wiekszosc ludzi na świecie widzialem gralo Dimitrova chyba ????
Nie no ja rozumiem, że jest młody i ma fajne perspektywy ale po 1 przełemaniu tutaj były wielkie zachwyty, a ja oglądałem i piękne zagrania przeplatał tragicznymi na korzyść tych drugich.Akurat nie oglądam ale nie przesadzajmy, koleś ma 20 lat a po drugiej stronie Del Potro ????
Ale sobie zobacz ile.on.gral przez ostatnio miesiac prawie 20 spotkan ???? przegral tylko 3I macie tu swojego Greka.
Oddał tego seta jak dziecko. ????
Ale ja nie piszę o tym spotkaniu bo go nawet nie oglądam. Piszę to z perspektywy kilkunastu spotkań w tym roku. Co to w ogóle jest 1 przełamanie na mące?Nie no ja rozumiem, że jest młody i ma fajne perspektywy ale po 1 przełemaniu tutaj były wielkie zachwyty, a ja oglądałem i piękne zagrania przeplatał tragicznymi na korzyść tych drugich.