Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
no wreście zarobiony dziękuje i Dobranoc ,miłych snów ???? ???? :sun::fireworks::bell::fistbump:
Trzymajcie się wszyscy ja kończe ,niema co jak nic nie idzie 1 typ wejdzie na 10 to dziekuje
Miłej nocki i Dziękuje
Dobra, ja na dzisiaj zmykam, analizę ręcznej na jutro skończyłem i coś już mam, ale wiadomo pieniądz lubi ciszę, więc zapodam typy jutro, żeby kursy nie poleciały i linie. Dobrej nocy i dzięki za dzisiaj wszystkim!
Dobra, ja na dzisiaj zmykam, analizę ręcznej na jutro skończyłem i coś już mam, ale wiadomo pieniądz lubi ciszę, więc zapodam typy jutro, żeby kursy nie poleciały i linie. Dobrej nocy i dzięki za dzisiaj wszystkim!
Na dzisiejszą Ekstraklasę gram taki kupon: Termalica - Sandecja / over 4,5 ŻK Piast - Lechia / over 4,5 ŻK Arka - Cracovia / over 2,0
Śląsk - Pogoń / over 2,0 AKO: 7,24 w LVBET