>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
witek_1 587

witek_1

Użytkownik
Trzeba było zagrać 20 min temu ???? ja osobiscie dalem win 2 set muguruzy 2.10 a potem poprawilem jeszcze na mecz
Ja tego nie ruszałem, ale Skyrimka tak ????
Doobra, już nie prowokuje. Nuda na tym forum. Narka

adik1992 561,9K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
panowie pytanie w przypadku wygrania przez real lm hiszpania dostanie dodatkowe miejsce w lm ? i co bedzie jezeli atletico wygra le dostana dwa miejsca ?
Ostatnio mówili gdzieś na canal plus że jeden kraj nie może mieć więcej jak 5 drużyn w lm. Drużyny które mają zapewniony awans z ligi do lm nie otrzymuja dodatkowego miejsca za wygranie pucharu. Tyczy to się drużyn które nie zakfalifikuja się z rozgrywek ligowych jak Liverpool w 2005.

adik1992 561,9K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Suarez navarro @1,47
Wozniacki @1,7
Mladenovic +1,5 seta @1,63
Chan/Mattek sands @1,42
Dąbrowski/ xu @1,44

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Witam na dzisiaj polecam typ ,który mnie bardzo zainteresował gdzie gra oprócz Janowicza jeden z moich ulubionych tenisistów. Na dzisiaj uwazam ze wartac typ ponizej. Mozna dac handicap +7.5 takze po swietnym kursie. Dzisiaj czuje ze Gael powalczy. Mecz dopiero o 16 ale chce zebyscie pograli juz teraz bo kurs jest wysmienity.
Dyscyplina: Tenis - ATP Madryt
Godzina: 16:00
Spotkanie: Nadal - Monfils
Typ: (Handicap gemowy +6.5 Monfils)
Kurs : 2.00
Bukmacher: fortuna

Analiza:
Gael Monfils gra jutro nie tylko z faworytem w swoim spotkaniu ,ale także całego turnieju mowa oczywiście o Rafie. Nadal utrzymuje swoja formę. Nie oglądałem wszystkich meczy Rafy ,ale oglądałem m.in mecz z Goffinem ,który na początku meczu przełamał serwis Rafy mimo ,iż nie nacieszył się długo tym przełamaniem pierwszy set mimo dwóch przełamań wyglądał całkiem niezle. Drugi set to juz istny pogrom. Ja rozumiem wszystko Gael Monfils jest to zawodnik ,którego nie woono lekceważyc. Patrząc na kursy wystawione przez m.in fortune powyzej 12 to lekka przesada moim zdaniem. Rozumiem Monfils bedzie miał bardzo ciężko o chociazby seta ale handi +6.5 gema w meczu jak najbardziej realne. Gael lubi grać w meczach gdzie nie jest faworytem. Czuję że Gael jutro powalczy. Pozdrawiam trzymajcie się.
Dawać panowie i panie sporo można zarobić po takim kursie. Pozdrawiam

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
..............
ja pograłem under 228 ale może się skończyć i 240.
Pobrałem to ale tak oglądam to siedzą im trójki cięzko może być, a w dodatku oni strasznie słabo kryja i oni sobie zza łuku z czystej pożycji 80% rzutów oddaja ehh. Musi jakaś dobra cegła pójść, może nie utrzymają takiej skuteczności przez cały mecz.

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Było kilka cegieł to kurs spadał do 222 mniej więcej, przed chwilą też tak było, patrze 2 minuty później linia 227. Filipiny trzeba grać lekko...
E strasznie dużo fauli i osobistych.
Było kilka cegieł to kurs spadał do 222 mniej więcej, przed chwilą też tak było, patrze 2 minuty później linia 227. Filipiny trzeba grać lekko...
E strasznie dużo fauli i osobistych.
E2: Jest duża cegła, zastanawiam się czy nie pograć teraz over 218 ????

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Żeby bonus za szybko nie wjechał dla obu za pf i oby jakiej dogrywki nie drukneli to raczej ez ten under wejdzie ????
Wracam do roboty oby weszło, powodzenia.

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Żeby bonus za szybko nie wjechał dla obu za pf i oby jakiej dogrywki nie drukneli to raczej ez ten under wejdzie ????
Wracam do roboty oby weszło, powodzenia.
Ja własnie tej dogrywki najbardziej się boję.Zawsze się zastanawiam jak ten Bega może tam biegać jak jest taki gruby ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom