Ja pisałem i zdanie podtrzymuję. Wiadomo, że trochę hiperbola, ale co z tego, że kończy 3 super ataki, jak zaraz 3 zawali? Przecież w tym tb na początku zepsuł dwie bardzo proste piłki, gdzie mogło być 4 albo nawet 5-1 dla Zenitu.Ktoś tu pisał, że Leon to trochę lepsza wersja jakiegoś Kurka ????
4, 7-11 było, niesamowite frajerstwo Lube.Kazań w TB przegrywał już 3 punktami ale wygrał ????
Wystarczyło, że Zenit zaczął trafiać zagrywką. Butko nie dość że serwisem, to potem przy słabszej zagrywce Lube zaczął ich tam rozrzucać już strasznie, ale przede wszystkim Lube przy gorszym przyjęciu nie miało środka, bo to co wyprawiał dziś Stanković to naprawdę niesamowite.Lube sobie winne 11:7 W tb. Ale jak na ostatnie 6 serwisów 5 to floty to z czym do ludzi. Szkoda bo myślałem że utra nosa ruskim.
Górnik lub remis
@2.10 Unibet
Sporting @2.20
Juve oglądam i Roma wygląda lepiej. Może spuchną i Juve to wykorzysta a może wcale nie spuchną i będą szli za ciosem jak z Liverpoolem. Jak dla mnie too much Janusz.Co tam powiedzą panowie eksperci od kopanej? Juve + Napoli? Czy zbyt januszowo?
Też oglądam, ale wygląda te wszystkie ataki Romy wyglądają jednak tak, jakby Juve miało wszystko pod kontrolą.Juve oglądam i Roma wygląda lepiej. Może spuchną i Juve to wykorzysta a może wcale nie spuchną i będą szli za ciosem jak z Liverpoolem. Jak dla mnie too much Janusz.
Nie muszą. Ja bym nie tykalCo tam powiedzą panowie eksperci od kopanej? Juve + Napoli? Czy zbyt januszowo?
trzeba pytać Sebixa syna Janusza i Grażyny :cwl: ja bym nie ruszalCo tam powiedzą panowie eksperci od kopanej? Juve + Napoli? Czy zbyt januszowo?
Roma - Juve
1. połowa over 5.5 RR @2.25
jeszcze 3 minuty
Stawianie Kurka obok Leona :cwl:Ja nie wiem po co nam w kadrze ten cały Leon. Przecież to jest tylko trochę lepsza wersja Kurka. ????
Dzień na plus ale mogło być znacznie lepiej. Czekamy na barce bo trochę na nich poszło.Na wieczór
Zenit -11,5 pkt @1,85
Schio- ragusa u132,5 @1,82 116 pkt
Lublin - gran Canaria u47,5 @1,85 50 za dużo rzuciły między 40 a 50 minuta
Gyor- vardar u48,5 @1,82 40 lub gyor win @2,07 po dogrywce wygrały.
Lvbet