>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Ktoś tu pisał, że Leon to trochę lepsza wersja jakiegoś Kurka ????
Ja pisałem i zdanie podtrzymuję. Wiadomo, że trochę hiperbola, ale co z tego, że kończy 3 super ataki, jak zaraz 3 zawali? Przecież w tym tb na początku zepsuł dwie bardzo proste piłki, gdzie mogło być 4 albo nawet 5-1 dla Zenitu.
Kazań w TB przegrywał już 3 punktami ale wygrał ????
4, 7-11 było, niesamowite frajerstwo Lube.
Gdzieś tam mój typ na minus, ale najważniejsze, że większy kuponik siadł. ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Lube sobie winne 11:7 W tb. Ale jak na ostatnie 6 serwisów 5 to floty to z czym do ludzi. Szkoda bo myślałem że utra nosa ruskim.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Lube sobie winne 11:7 W tb. Ale jak na ostatnie 6 serwisów 5 to floty to z czym do ludzi. Szkoda bo myślałem że utra nosa ruskim.
Wystarczyło, że Zenit zaczął trafiać zagrywką. Butko nie dość że serwisem, to potem przy słabszej zagrywce Lube zaczął ich tam rozrzucać już strasznie, ale przede wszystkim Lube przy gorszym przyjęciu nie miało środka, bo to co wyprawiał dziś Stanković to naprawdę niesamowite.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ AS Roma - Juventus
J. Jesus otrzyma ŻK @2.92 fortuna
próbuję lekko, koleś powinien mieć już kartkę ale dostał ostrzeżenie. Drugi raz coś odwali i kartka. Także można lekko przyatakować, kupa czasu do popisu.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Takie wtopy jak ta Sporting dużo mi dają. A mianowicie : nie grać bardzo grubo. Mimo że LM na wyciągnięcie ręki i Kasa z tego spora to nie zawsze przeciwnik się położy i będzie czekał na becki. To samo Ljublana dzis. Maribor ogarnie mistrza. Cluj wygra i dzień z fajnym plusem.
Sporting @2.20
⛔

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Co tam powiedzą panowie eksperci od kopanej? Juve + Napoli? Czy zbyt januszowo?
Juve oglądam i Roma wygląda lepiej. Może spuchną i Juve to wykorzysta a może wcale nie spuchną i będą szli za ciosem jak z Liverpoolem. Jak dla mnie too much Janusz.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Juve oglądam i Roma wygląda lepiej. Może spuchną i Juve to wykorzysta a może wcale nie spuchną i będą szli za ciosem jak z Liverpoolem. Jak dla mnie too much Janusz.
Też oglądam, ale wygląda te wszystkie ataki Romy wyglądają jednak tak, jakby Juve miało wszystko pod kontrolą.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Na wieczór
Zenit -11,5 pkt @1,85⛔
Schio- ragusa u132,5 @1,82 ✅116 pkt
Lublin - gran Canaria u47,5 @1,85⛔ 50 za dużo rzuciły między 40 a 50 minuta
Gyor- vardar u48,5 @1,82✅ 40 lub gyor win @2,07 ⛔po dogrywce wygrały.
Lvbet
Dzień na plus ale mogło być znacznie lepiej. Czekamy na barce bo trochę na nich poszło.
Barcelona traci gola 30 sek po rozpoczęciu gry :headbang::headbang:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom