>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Wygrali Puchar Bułgarii, a to są Playoffy śmieszna formuła z Bułgarii. Oni mają już LE, więc po co mają grać dalej? Zrobili sobie wakacje i tyle. Tak to by musieli dalej grać kolejne mecze. Niepotrzebnie to tykałeś.
Błędy kosztują ???? :cash:

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Gyor wygrywa po dogrywce. Under 48 wchodzi na lajcie ✅✅✅. W ostatniej sytuacji meczu bramkarka gyor obroniła sam na sam

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Nazwa tematu to Typy na zywo, a 3/4 postow w stylu GORNIK DAWAJ, WOOOO, REAL GOL, RONALDO STRZEL PROSZE, czlowiek wchodzi sobie popatrzec jakie ludzie podaja bety a zamiast tego zna wyniki spotkan, i kto przestrzelil karnego..
Juve DNB
1.80
nie no , aż 3.4 to nie... emocję biorą górę poprostu ;)

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
W meczu AS Roma - Juventus kurs na over 2.5 + bts @2.4 wydaje mi się zawyżony I raczej to pogram. Z drugiej strony szczęście jest wybitnie nie po mojej stronie, dlatego pewnie drużyny nawet nie wyjdą do meczu a w stadion trzaśnie piorun i się cały spali, ot co.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Brożek cały rok nic nie grał a dziś na pożegnanie gol w ostatniej minucie. Dziękujemy za te wszystkie lata Brożek i Głowacki. Ikony Wisły w XXI wieku.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Ja nie wiem po co nam w kadrze ten cały Leon. Przecież to jest tylko trochę lepsza wersja Kurka. ????

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Zagłębie - Jagiellonia / Jaga win
Wisła Płock - Korona / over 2,0

Wisła Kraków - Lech / over 2,0
Legia - Górnik / over 2,0

AKO: 5,80 w LVBET
Takie coś z Ekstraklasy, w tych trzech meczach powinny być bramki, zabezpieczam się jednak zwrotem, gdyby padły tylko dwie ;)
Dwa zwroty, dwa plusy, AKO zredukowane do 2,92, ale jest ✅ ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom