To co wyprawia sedzia w meczu Liverpoolu to kryminał. W 18 min nie odgwizdał 3 ewidentnych karnych dla liverpoolu
Dobra perugia z 6:6 Na 9:16. Wielka ekipa ????
Oglądam Man Utd i muszę powiedzieć, że są ultra nudni. Nie wiem co się z nimi porobiło na koniec sezonu. Jest dla mnie nie do pomyślenia, że Watford klepie cokolwiek na ich połowie. Nie będzie drugiego takiego jak Sir Alex. Taki klub powinien w tym momencie prowadzić z 1:0 a Watford grzecznie czekać na wymierzenie kary. Zamiast pokazać coś tym kibicom na koniec to grają bez pomysłu. Za co te potężne pieniądze? Za to co dostaje Sanchez można by mieć takiego Perisica chociażby i drugiego topowego gracza. Polityka nastawiona tylko na potężne nazwisko na koszulce i sprzedaż. Ech.
jaka ta F1 to gówno nie sport po co to puszczać jak tam nic nigdy sie nie dzieje już więcej emocji chyba w pinpongu. Jeszcze to komenować. Szkoda czasu i pieniędzy.
Oglądałeś gp chin bodajże które wygrał Ricciardo po znakomitym pościgu? To co się działo na ostatnich 25 okrazeniach to była bajka jeżeli chodzi o emocje. Sam f1 nie oglądam ale ten wyścig akurat się skusilem i nie zalowalem
jaka ta F1 to gówno nie sport po co to puszczać jak tam nic nigdy sie nie dzieje już więcej emocji chyba w pinpongu. Jeszcze to komenować. Szkoda czasu i pieniędzy.
Ja dzis zagralem wedlug madrych rad kolegow z dzialu F1, ze ktorys williams nie bedzie sklasyfikowany. No to peawie kazdy inny team wypadl, a williams jedzie sztywno i rowno bez zadnych bledow.... za za lipa
Nie rozumiem tej mentalności Włochów. 2-2 Crotone - Lazio i obie remis nie za bardzo satysfakcjonuje, ale nie zaryzykują nawet, by wygrać. Lazio mogli mieć LM, Crotone utrzymanie, a za tydzień mam nadzieję, że będą płakać razem jak Inter ugra z Lazio.
Nie rozumiem tej mentalności Włochów. 2-2 Crotone - Lazio i obie remis nie za bardzo satysfakcjonuje, ale nie zaryzykują nawet, by wygrać. Lazio mogli mieć LM, Crotone utrzymanie, a za tydzień mam nadzieję, że będą płakać razem jak Inter ugra z Lazio.
Ja dzis zagralem wedlug madrych rad kolegow z dzialu F1, ze ktorys williams nie bedzie sklasyfikowany. No to peawie kazdy inny team wypadl, a williams jedzie sztywno i rowno bez zadnych bledow.... za za lipa